امروز: پنجشنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 11 ذو القعدة 1446 | 2025-05-08
کد خبر: 361858 |
تاریخ انتشار : 12 خرداد 1399 - 11:52 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر سعید پیردوست در نقد سریال‌های طنز سال‌های اخیر تلویزیون می‌گوید: مردم هنوز هم به سریال‌های طنز چند سال قبل توجه کرده و از آن‌ها استقبال می‌کنند؛ مثلا سریال «پاورچین» کاری بود که در دوره خودش تک بود و مردم را از خیابان به خانه و پای تلویزیون می‌کشاند. این […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

سعید پیردوست در نقد سریال‌های طنز سال‌های اخیر تلویزیون می‌گوید: مردم هنوز هم به سریال‌های طنز چند سال قبل توجه کرده و از آن‌ها استقبال می‌کنند؛ مثلا سریال «پاورچین» کاری بود که در دوره خودش تک بود و مردم را از خیابان به خانه و پای تلویزیون می‌کشاند.

این ستاره که در بیش از شش سریال مهران مدیری در دهه ۸۰ ایفای نقش کرده است، در گفت‌وگویی با صلح خبر با بیان اینکه مردم همچنان سریال‌های طنز گذشته را دنبال می‌کنند، گفت: آن گروهی که با هم بودند و چند کار با هم انجام دادند از جمله «نقطه چین» «پاورچین» و «شب‌های برره» الان هر کدام دارند یک سبک کار می‌کنند. قصد تعریف از کارهایی که خودم در آن‌ها بازی داشتم را ندارم اما هنوز هم مردم با شوق و ذوق آن‌ها را تماشا می‌کنند. جای آن طنزها در تلویزیون خالی است.

این ستاره علت اینکه آثار طنز تلویزیونی دیگر آن محبوبیت گذشته را میان مردم ندارند، جای خالی افراد متخصص عنوان کرد و افزود: «الان تمام ستاره ها به نوعی سعی می‌کنند کار طنز انجام دهند و این درست نیست. باید کسانی‌ که در این زمینه تخصص دارند کار کنند؛ مثلا فکر کنید نجاری برود آهنگری کند و یا آهنگری برود بنایی کند. طنز هم نیاز به تخصص دارد و چیزی است که در وجود آدم است. اگر بخواهیم با زور از یک ستاره طنز بگیریم کیفیت لازم را ارائه نمی‌دهد. ما چند ستاره خوب طنز داشتیم و هنوز هم داریم که در کار طنز موفق‌ هستند؛ یا سنشان زیاد شده و یا شرایط طوری شده که دیگر کار به آن‌ها پیشنهاد نمی‌شود عده‌ای هم مریض احوالند و زمان حس و حال این‌کار را از آنها گرفته است. باید سراغ کسی رفت که تخصص این‌کار را دارد و طنز در وجودش است.»

او ادامه داد: الان هر کسی فقط می‌خواهد کاری را بسازد حالا یا برای رسانه یا برای شبکه خانگی. مثل این می‌ماند که ما به بازاری برویم که در آن همه نوع شیرینی باشد. این فایده ندارد باید آن شیرینی باشد که برای ما لذت‌بخش است.

پیردوست در پاسخ به این پرسش که چرا در سال‌های اخیر کم کار شده است؟ گفت: این را باید از تهیه‌کننده‌ها و کارگردان‌ها بپرسید. چون پیر شدیم به ما کار نمی‌دهند. این خودش باعث می‌شود آدم افت کند و روحیه‌ و توانایی‌هایش را از دست بدهد. آدم احساس کمبود می‌کند. چرا که نه؛ اگر احساس کنم کاری باشد که به من می‌خورد و من توانایی‌اش را دارم چرا قبول نکنم. هنر همیشگی است و چیزی نیست که برای یک دوره یا زمان خاصی باشد.

او در پایان درباره روزهای قرنطینه و فعالیت‌هاش در این روزها عنوان کرد: ایام قرنطینه در خانه بودم. دو کار به من پیشنهاد شد که در شهرستان بود و من به خاطر شیوع کرونا قبول نکردم. در سن‌ و سال ما باید خیلی رعایت کرد. در این دوره تلویزیون تماشا می‌کردم اما سریالی نبود که خیلی توجهم را جلب کند برای همین شبکه آی‌فیلم را تماشا می‌کردم و سریال‌های «میوه ممنوعه» ،«ستایش» و «خانه به دوش» را می‌دیدم.

سعید پیردوست ستاره طنازی است که در آثار تلویزیونی و سینمایی زیادی نقش‌آفرینی کرده است.
«پاورچین»، «نقطه چین»، «جایزه بزرگ»، «شب‌های برره» و «باغ مظفر» از جمله طنزهای تلویزیونی هستند که پیردوست در آن‌ها به نقش‌آفرینی پرداخته است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید