امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 296906 |
تاریخ انتشار : 05 مرداد 1398 - 13:56 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر معاون اسبق وزیر جهاد کشاورزی و عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس معتقد است که جابجایی وظایف و ساختارهای تنظیم بازاری بخش کشاورزی از وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ مشکلی را در این حوزه حل نمی‌کند. علی قنبری در گفت‌وگو با صلح خبر، […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

معاون اسبق وزیر جهاد کشاورزی و عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس معتقد است که جابجایی وظایف و ساختارهای تنظیم بازاری بخش کشاورزی از وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ مشکلی را در این حوزه حل نمی‌کند.

علی قنبری در گفت‌وگو با صلح خبر، اظهار کرد: مخالف این تصمیمات و جابجایی‌ها هستم چرا که این کار مشکلی را در زمینه بازار و بهبود وضعیت و معیشت تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان حل نمی‌کند.

وی افزود: جابجایی‌های اینگونه در حوزه بازار محصولات کشاورزی که در قانون انتزاع به صراحت به آن اشاره شده است، مشکلی را در این حوزه حل نمی‌کند و به جای آن باید مدیریت بهتری روی اجرایی شدن قانون انتزاع اعمال کنیم.

عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس تهران تصریح کرد: به جای این کارها باید تسهیلاتی برای اجرایی شدن قانون و بهتر شدن اوضاع بازار محصولات کشاورزی فراهم شود و نظارت‌ها را افزایش دهیم و فعالتر کنیم نه اینکه دست به جابجایی‌های اینگونه بزنیم.

به گزارش صلح خبر، سال ۱۳۹۱ امور سیاست‌گذاری و نظارت بازرگانی در محصولات کشاورزی تحت عنوان قانون انتزاع، از وزارت صنعت جدا و به وزارت کشاورزی منتقل شد تا در حوزه تنظیم بازار محصولات کشاورزی، صادرات، واردات و عوارض گمرکی و موارد دیگر؛ تصمیم‌گیری کند و حتی نظارت بر قیمت کالاهای کشاورزی هم بر عهده این وزارتخانه بود؛ اما براساس مصوبه اخیر شورای عالی اقتصادی و مصوبه سران قوا، مجددا این بخش به وزارت صنعت بازگشت.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید