امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 336554 |
تاریخ انتشار : 30 دی 1398 - 15:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر یک گروه حقیقت یاب که از سوی دولت میانمار برای بررسی اتهامات مربوط به نقض حقوق روهینجایی‌ها منصوب شده بود، امروز (دوشنبه) اعلام کرد که “هیچ شواهدی مبنی بر نسل کشی علیه این اقلیت مسلمان نیافته است.” به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، این کمیسیون […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

یک گروه حقیقت یاب که از سوی دولت میانمار برای بررسی اتهامات مربوط به نقض حقوق روهینجایی‌ها منصوب شده بود، امروز (دوشنبه) اعلام کرد که “هیچ شواهدی مبنی بر نسل کشی علیه این اقلیت مسلمان نیافته است.”

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، این کمیسیون تحقیقاتی اعلام کرد، شواهدی قابل قبول برای نتیجه گیری درباره این مساله وجود دارد که نیروهای امنیتی میانمار در میان چند عامل دیگر مسئول ارتکاب احتمالی جنایات جنگی و نقض‌های جدی حقوق بشری در جریان سرکوب ۲۰۱۷ مسلمانان روهینجایی هستند که شامل کشتار روستاییان بی‌گناه و تخریب منازل این افراد می‌شود.

اما این گروه تحقیقاتی در بیانیه‌ای مدعی شد که گزارش کامل براساس مصاحبه با روستاییان و اعضای نیروهای امنیتی، شبه نظامیان روهینجایی را مقصر حمله به ۳۰ پست پلیس و تحریک برای سرکوب می‌داند.

در بیانیه این گروه همچنین ادعا شده است:‌ این کمیسیون شواهدی دال بر این که این کشتارها یا اقدام برای بی خانمانی، تمایل یا برنامه‌ای برای تخریب جامعه مسلمان یا سایر اقلیت‌ها در راخین باشد، نیافته است. شواهدی ناکافی وجود دارد که جرایم صورت گرفته با هدف تخریب و از بین بردن این جوامع باشد.

این گروه گزارش خود را به دولت ارائه کرده اما اعلام نکرده که آیا ان را علنی می کند یا خیر.

اما رهبر روهینجایی ها در بنگلادش به نام “دل محمد” این گزارش را “ماستمالی” دانسته و گفت:‌ ما برای چندین دهه تحت پیگرد بوده‌ایم. افراد زیادی کشته شدند، زنان ما را مورد تجاوز قرار دادند، کودکانمان را به آتش انداختند و خانه‌هایمان را آتش زدند. اگر این نسل کشی نیست، پس چیست؟

دیوان کیفری بین المللی قرار است در روزهای آتی تصمیمی را درباره درخواست اقدامات فوری علیه میانمار بابت این نسل کشی اتخاذ کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید