تکنیک های آشپزی به گزارش صلح خبر پایگاه پایگاه صلح خبر ایران:کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش از تکنیکهای خاصی استفاده میکردند که در این بخش با چند مورد از آنها آشنا شوید. _ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا […]
تکنیک های آشپزی
به گزارش صلح خبر پایگاه پایگاه صلح خبر ایران:کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش از تکنیکهای خاصی استفاده میکردند که در این بخش با چند مورد از آنها آشنا شوید.
_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخودفرنگي و ذرت مشکلی ندارد.
_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا میآید را با قاشق بردارید.
_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه میشود، طعم بهتری پیدا میکند.
_ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.
_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
_ یک و نیم قاشق چایخوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
_ افزودن خامه نیز میتواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.
منبع:همشهری آنلاین
ممنون از سایت خوبتون