امروز: دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 18 ربيع ثاني 1446 | 2024-10-21
کد خبر: 388953 |
تاریخ انتشار : 29 شهریور 1399 - 3:15 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر سخنگوی حزب اعتماد ملی با اشاره به ضرورت ایجاد نهاد جایگزین شورای عالی سیاستگذاری برای دستیابی به اجماع در بین اصلاح طلبان، گفت: در یکی دو ماه آینده تکلیف این نهاد روشن تر می شود. اسماعیل گرامی مقدم در گفت و گو با صلح خبر، درباره شرایط جریان اصلاحات، […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

سخنگوی حزب اعتماد ملی با اشاره به ضرورت ایجاد نهاد جایگزین شورای عالی سیاستگذاری برای دستیابی به اجماع در بین اصلاح طلبان، گفت: در یکی دو ماه آینده تکلیف این نهاد روشن تر می شود.

اسماعیل گرامی مقدم در گفت و گو با صلح خبر، درباره شرایط جریان اصلاحات، اظهار کرد: یأس و ناامیدی در مقطع فعلی اختصاص به جریان اصلاحات ندارد و می شود گفت این ناامیدی در جامعه هم وجود دارد. سند و گواه آن هم میزان مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی به خصوص در دور دوم است. اصلاح طلبان هم در همین جامعه و با همین مردم زندگی کرده و مطالبات همین مردم را پیگیری می کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه انتخابات بهار احزاب است، افزود: وقتی تمام نامزدهای یک حزب در انتخابات ردصلاحیت شوند، ناامید شدن طبیعی است‌، البته فاجعه آمیزتر این خواهد بود که تا انتخابات۱۴۰۰ کاری صورت نگیرد و همین شرایط پابرجا باشد.

این فعال سیاسی با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ برای حفظ مشروعیت و امنیت کشور، خاطرنشان کرد: در این شرایط حفظ مشروعیت نظام و جذب مشارکت  نه تنها برای اصلاح طلبان بلکه برای کل حاکمیت دغدغه باشد. 

گرامی مقدم همچنین درباره نامزدهای جریان اصلاحات برای انتخابات، گفت: من نمی توانم الان درباره افراد صحبت کنم. از سویی نمی توان گفت که اصلاحات چند نامزد برای این انتخابات خواهد داشت، زیرا باید جلوتر برویم با این حال ویژگی های شخصیتی فقط یک مزیت برای نامزد انتخابات خواهد بود. مزیت مهمتر دیگر اجماع عموم اصلاح طلبان بر یک فرد است . در صورتی که اصلاح طلبان روی یک فرد به اجماع برسند، احتمال موفقیت آنها  بالا خواهد رفت. از الان هم هر  حزبی می تواند نامزدهای خود را مطرح کنید تا بررسی شود کدام یک از آنها با استقبال مردم روبرو می شود.

سخنگوی حزب اعتماد ملی درباره ایجاد  نهاد جایگزین شورای عالی سیاستگذاری، خاطرنشان کرد: هر نهاد جایگزین نباید معایب شورای عالی سیاستگذاری را داشته باشد. یکی از این معایب حضور افراد حقیقی در شورای عالی بود. افراد باید یا عضو احزاب باشند یا اگر به عضویت احزاب در نمی آیند انتظار نداشته باشند که در نهادهای بالادستی عضو شوند. من عضو حقیقی شورای عالی سیاستگذاری بودم اما نسبت به حضور افراد حقیقی انتقاد داشتم. ایراد دیگر شورای عالی، هم وزن نبودن احزاب در آن بود. اگر این ایرادات برطرف شود، نهاد جایگزین مفید خواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: در یکی دو ماه آینده تکلیف نهاد جایگزین شورای عالی روشن تر می شود. برخی احزاب معتقد هستند به این نهاد نیازی نیست اما اکثر اصلاح طلبان معتقد هستند برای اجماع سازی به چنین نهادی نیاز است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید