امروز: یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 ذو القعدة 1446 | 2025-05-11
کد خبر: 167204 |
تاریخ انتشار : 06 مرداد 1396 - 8:33 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر دستاوردهای دیگری از محققان ایرانی؛ تولید “نانو رنگ” ضد باکتری از بذر گل همیشه‌بهار دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:محققان پارک علم و فناوری فارس با استفاده از ذرات نانو موفق به ارائه پوشش‌هایی با سه خاصیت آنتی‌باکتریال، تصفیه‌کننده هوا و خود تمیزشوندگی شدند که به گفته آن‌ها نانوذرات استفاده شده […]

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر

دستاوردهای دیگری از محققان ایرانی؛

تولید “نانو رنگ” ضد باکتری از بذر گل همیشه‌بهار

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:
محققان پارک علم و فناوری فارس با استفاده از ذرات نانو موفق به ارائه پوشش‌هایی با سه خاصیت آنتی‌باکتریال، تصفیه‌کننده هوا و خود تمیزشوندگی شدند که به گفته آن‌ها نانوذرات استفاده شده در این پوشش با استفاده از بذر یک گیاه دارویی تولید شده است.

به گزارش ايسنا، یوسف امراللهی، اظهار کرد: نانو رنگ‌های تصفیه کننده هوا قبلا توسط یکی از شرکت‌های آلمانی تولید شده بود و ما در این مطالعات با ارتقاء این محصول اقدام به تولید نانو رنگ‌هایی کردیم که 3 ویژگی را به طور همزمان دارد.

وی یکی از خواص نانو رنگ‌های تولید شده را خاصیت فتوکاتالیستی (خود تمیزشوندگی) آن دانست و خاطر نشان کرد: در نمونه‌های خارجی با استفاده از نور خورشید نانو ذرات تیتانیم فعال می‌شود و با فعال شدن این نانو ذرات، خاصیت خود تمیزشوندگی رنگ نیز فعال خواهد شد.

یوسفی ادامه داد: در نمونه رنگ‌ فتوکاتالیستی تولید شده در کشور خاصیت فتوکاتالیستی با استفاده از نور خورشید فعال می‌شود و به این ترتیب این خاصیت خود تمیزشوندگی در اتاق هم ایجاد خواهد شد.

مجری طرح تصفیه هوا را از دیگر ویژگی‌های این نانو رنگ نام برد و یادآور شد: این پوشش قادر است جیوه و سرب معلق در هوا را جذب و تجزیه و تبدیل به اکسیژن کند.

وی ادامه داد: سومین خاصیت این نانو پوشش، آنتی باکتریال بودن آن است؛ به این معنی که 4 نوع باکتری شناسایی شده در ساختمان‌ها با نشستن بر روی این پوشش از بین می‌روند.

یوسفی پایه اصلی این پوشش را نانو ذرات کلوئیدی نقره دانست و یادآور شد: نانو ذرات نقره به دلیلی ایجاد سمیت، آلودگی‌های زیست محیطی زیادی را به همراه دارد؛ ولی در این پروژه تحقیقاتی ما با استفاده از یک نوع گیاه آن را سنتز کردیم.

وی ادامه داد: در این تحقیقات از بذر “گل همیشه بهار” برای سنتز نانو ذرات کلوئیدی نقره بهره بردیم و از این رو حتی از این ماده می‌توان برای آنتی باکتریال کردن نوشیدنی‌ها استفاده کرد.

وی، “آجر آب گریز” را از دیگر دستاوردهای شرکت مستقر در پارک علم و فناوری فارس دانست و گفت: با استفاده از نانو ذرات بر روی سطح و داخل آجرها، مصالح آب گریزی را تولید کردیم که مانع از نفوذ آب به دیوارهای داخل ساختمان خواهد شد.

این محقق با اشاره به شرایط رطوبتی شهرهای شمالی کشور، خاطر نشان کرد: استفاده از این آجر مانع از نفوذ رطوبت به دیوارها خواهد شد.

مجری طرح با بیان این که در این آجر نانو ذرات ارگانو سیلان استفاده شده است، گفت: ارگانو سیلان‌ها به عنوان سبزترین ساختارهایی هستند که در دنیا تولید می‌شوند.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید