امروز: یکشنبه, ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 5 ذو الحجة 1446 | 2025-06-01
کد خبر: 249773 |
تاریخ انتشار : 27 دی 1397 - 9:01 | ارسال توسط :
0
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر ته چین گوجه فرنگی؛ سفره‌ای متفاوت بچینید! وب‌سایت مجله کوروش: ته چین از غذاهایی هست که توی مهمونی ها طرفدار زیاد داره و تهیه اش هم کار خیلی سختی نیست. بله واقعیت اینه که ته چین از آسون ترین غذاهاییه که میشه برای مهمونی ها ترتیب داد. واقعا هم […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

ته چین گوجه فرنگی؛ سفره‌ای متفاوت بچینید!

وب‌سایت مجله کوروش: ته چین از غذاهایی هست که توی مهمونی ها طرفدار زیاد داره و تهیه اش هم کار خیلی سختی نیست. بله واقعیت اینه که ته چین از آسون ترین غذاهاییه که میشه برای مهمونی ها ترتیب داد. واقعا هم وقت گیر نیست و به سادگی میتونید به همه کارهاتون برسین. مهم اینه قلق های ته چین رو بدونید و اندازه ها رو بلد باشید تا یه ته چین عالی مجلسی درست کنید و همه کیف کنن.

مواد لازم:

  • برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)
  • كره ۶۰ گرم
  • سینه‌ مرغ خلالی خرد كرده ۵۰۰ گرم
  • قرص عصاره‌ مرغ ۱ عدد
  • ادویه‌ كاری ۱ قاشق چایخوری
  • قارچ ورقه‌ای خرد كرده ۴۰۰ گرم
  • ماست چكیده ۲۰۰ گرم
  • زعفران حلكرده ۴ قاشق سوپخوری
  • روغن مایع ۱۵۰ میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • زرده‌ی تخم‌مرغ ۴ عدد
  • فیله‌‌ گوجه‌فرنگی رنده كرده ۷-۸ عدد

ته چین گوجه فرنگی

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی :

1. برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمك بپزید و آبكشی كنید. نیمی از كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید. آن‌گاه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه‌كاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی‌رنگ شود.

2. حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اكنون ماست، زعفران، روغن، نمك، فلفل و زرده‌ تخم‌‌مرغ‌ها را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود.

3. آن‌گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینك كف ظرف نسوز را با كره چرب كنید و یك‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف كنید.

4. حالا قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندكی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه‌فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و گوجه‌فرنگی را تكرار كنید. به گونه‌ای كه آخرین لایه‌ی ته‌چین، گوجه‌فرنگی باشد.

5. حالا باقیمانده‌ كره را خرد كنید و روی ته‌چین بچینید. اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ كنید تا بخار ته‌چین خارج شود. اینك ته‌چین را به مدت تقریبی یك‌ونیم ساعت در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید