به گزارش مجله آشپزی صلح خبر تهیه ترشی زمستانیِ انار و لبو ماهنامه سرآشپز – سارا خسرویان: از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود. درر این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
تهیه ترشی زمستانیِ انار و لبو
ماهنامه سرآشپز – سارا خسرویان: از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود. درر این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می شوید.
مواد مورد نیاز:
- انار: 1 کیلوگرم
- چغندر (پخته و رنده شده): 500 گرم
- سرکه انگور: 1 پیمانه
- آب انار: 1 لیتر
- پودر گلپر: 1 ق س
- پودر گشنیز: 1 ق س
- سیاه دانه: 2 ق س
- فلفل قرمز: 1 ق س
- نمک: به میزان لازم
روش پخت:
1- یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه ای با هم ملخوط کرده، بعد حدود 6 ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.
2- داخل قابلمه ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت سرد رنده شده) و انار را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.
3- پودر گلپر، پودر گشنیز، سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به مواد افزوده و در ظرف درداری داخل یخچال بگذارید.
نکته: این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
منبع : Bartarinha
اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.
اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.
منبع خبر (تحریریه ) است
و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 300078 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://solhkhabar.ir/?p=261833
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.