بهگزارش صلح خبر، بر اساس اعلام دولت، از ۲۰ مردادماه استفاده از کارت سوخت شخصی با اولویت در کلانشهرهای تهران، کرج، تبریز و اصفهان وارد مرحله اجرایی میشود و آنطور که مسوولان اعلام کردهاند، هیچ مشکلی برای تامین کارت سوخت وجود ندارد و وضعیت جایگاههای سوخت نیز مناسب است.
بر این اساس شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، در خصوص آخرین وضعیت نصب تجهیزات کارتخوان جدید در جایگاههای سوخت به صلح خبر اعلام کرد که قرار نیست کارتخوان جدیدی در جایگاههای سوخت نصب شود و سوختگیری با کارتهای سابق به همان روال گذشته انجام خواهد شد. همچنین بهروزرسانی سامانه هوشمند نیازمند تجهیزات اضافی نیست و صرفاً نرمافزار است که تماماً در داخل کشور انجام میشود.
در این میان به دنبال تعداد جایگاههای سوخت در پایتخت کشور رفتیم و مطلع شدیم که استان تهران دارای ۲۴۷ جایگاه سوخت است که ۱۴۱ جایگاه برای پایتخت و مابقی برای توابع استان تهران است و آنطور که شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی اعلام کرده است، ۱۷ جایگاه در مرکز تهران، ۲۶ جایگاه در شمال تهران، ۳۵ جایگاه در جنوب تهران، ۳۳ جایگاه در غرب تهران و ۳۰ جایگاه در شرق تهران وجود دارد.
همچنین در دماوند، پاکدشت و اسلامشهر هر کدام ۹ جایگاه، فیروزکوه سه جایگاه، ری ۲۵ جایگاه، ورامین ۱۱ جایگاه، رباط کریم ۱۴ جایگاه و شهریار ۲۶ جایگاه وجود دارد.
در کل کشور نیز حدود ۶۸۰۰ جایگاه سوخت در کشور وجود دارد که در این جایگاهها بین ۷۰ میلیون لیتر بنزین و ۳۰ میلیون مترمکعب گاز عرضه میشود اما علیرغم اینکه ۹۰ درصد محصولات مربوط به جایگاه سوخت از طریق شرکتهای داخلی تأمین میشود، طبق گفتههای رضا رضایی – قائممقام مرکز مطالعات و برنامهریزی جایگاههای سوخت – ۷۵ درصد از جایگاههای سوخت کشور بالای ۳۵ سال سن دارد.
انتهای پیام