امروز: یکشنبه, ۲۳ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 13 رجب 1446 | 2025-01-12
کد خبر: 469335 |
تاریخ انتشار : 28 اردیبهشت 1401 - 2:48 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

بیماری آرتریت می تواند عملکرد افراد را به ویژه در زمان تشدید درد مفاصل با مشکل مواجه کند به گونه ای که فرد نمی تواند حتی امور روزانه را به راحتی انجام دهد. به گزارش صلح خبر، پیشنهاد ورزش و انجام تمرینات بدنی به بیماران مبتلا به آرتریت ممکن است متناقض به نظر برسد، اما […]

بیماری آرتریت می تواند عملکرد افراد را به ویژه در زمان تشدید درد مفاصل با مشکل مواجه کند به گونه ای که فرد نمی تواند حتی امور روزانه را به راحتی انجام دهد.

به گزارش صلح خبر، پیشنهاد ورزش و انجام تمرینات بدنی به بیماران مبتلا به آرتریت ممکن است متناقض به نظر برسد، اما در واقع می تواند برای سلامت جسمی و روانی آنها مفید باشد. از تقویت عضلات اطراف مفاصل گرفته تا بهبود تحرک، ورزش‌های مناسب برای مفاصل می ‌تواند برای افرادی که از بیماری خودایمنی رنج می‌برند بسیار مفید باشد. علاوه بر این، ورزش برای سلامت روان نیز مفید است.

روزنامه هندوستان تایمز در مطلبی به حرکات ورزشی پرداخته که در تسکین دردهای آرتریت تاثیرگذار است. می‌توان این تمرین‌ها را با شدت متوسط شروع کرد و به تدریج شدت آن را افزایش داد:

پیاده روی: پیاده روی ساده ترین و آسان ترین ورزش است. این ورزش به طور خاص برای افرادی که زانو و کمر درد دارند، مفید است. می توان با راه رفتن روی سطح صاف و هموار آغاز کرد و به تدریج به سمت سطوح ناهموار و شیبدار پیش رفت.

یوگا: یوگا یکی از بهترین روش های انجام تمرینات کششی است. حرکات کششی می تواند به رفع درد مفاصل در چندین ناحیه به جز زانو و کمر کمک کند. می توان با تمریناتی که از انجام آنها راحت هستید، شروع کنید و به تدریج شدت آنها را افزایش دهید. قبل از شروع حرکات کششی لازم است بدن را گرم و هر تمرین را دو تا سه بار تکرار کرد.

پیلاتس: پیلاتس شامل حرکات کنترل شده ای است که می تواند انعطاف پذیری را بهبود بخشیده و درد مفاصل را تسکین دهد. این روش روی عضلاتی تمرکز دارد که تعادل و تحرک فرد را بهبود می بخشد. حرکات پیلاتس را نیز باید با شدت ملایم آغاز و به تدریج شدت آن را افزایش داد.

دوچرخه سواری: دوچرخه سواری یک ورزش با شدت متوسط ​​است و برای بهبود سلامت قلب و عروق عالی است. مراقبت از سلامت قلب و عروق به خصوص در مبتلایان به آرتریت روماتوئید حائز اهمیت است.

تمرینات قدرتی: تمرینات قدرتی ترکیبی از تمرینات با شدت متوسط ​​تا زیاد است که علائم آرتریت را هدف قرار می دهد. تمرینات قدرتی به افزایش ظرفیت بی هوازی، کاهش درد آرتریت و مدیریت وزن کمک می کند. به طور کلی تمرینات قدرتی می تواند به فرد کمک کند تا از عوارض جانبی ساعت های طولانی بی تحرک بودن در طول روز جلوگیری شود.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید