به گزارش مجله بین الملل پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، زمانی که ایالات متحده پس از پنج دهه حکومت خونتا به میانمار کمک کرد تا وارد دوره گذار شود، این کشور قرار بود از چین فاصله بگیرد و به سمت غرب متمایل شود اما عکس این اتفاق رخ داد. دولت […]
به گزارش مجله بین الملل پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، زمانی که ایالات متحده پس از پنج دهه حکومت خونتا به میانمار کمک کرد تا وارد دوره گذار شود، این کشور قرار بود از چین فاصله بگیرد و به سمت غرب متمایل شود اما عکس این اتفاق رخ داد.
دولت غیرنظامی جدید این کشور آسیای جنوبشرقی از جذب سرمایهگذاران غربی بازمانده و پکن در این میان توانسته موفق عمل کند. چین بار ارائه حمایت اقتصادی و سیاسی از میانمار و روابط عاری از نگرانیهای حقوق بشری توانسته تا نظر این کشور را جلب کند؛ این در حالی است که سایر کشورها با مسائل حقوق بشری میانمار مشکل دارند.
میانمار یکی از دستاوردهای سیاست خارجی ریاست جمهوری باراک اوباما بود. او از طریق عادیسازی روابط دیپلماتیک و لغو عمده تحریمهای اقتصادی دیرینه، ژنرالهای قدرتمند میانمار را متقاعد کرد تا از قدرت خارج شوند و راه را برای روی کار آمدن آنگ سان سوچی پس از انتخابات هموار کنند. با این حال، سوچی ۱۴ ماه پس از روی کار آمدن برای خاتمه دادن به درگیریهای قومی و ایجاد رشد اقتصادی به تقلا افتاده است.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.