امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 259108 |
تاریخ انتشار : 02 اسفند 1397 - 15:28 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر دیپلمات‌ها می‌گویند، ایالات متحده آمریکا، فرانسه، انگلیس و شش کشور دیگر در شورای امنیت خواستار نشستی درباره میانمار شدند و انتظار می‌رود با مخالفت چین روبرو شود. به گزارش صلح خبر، خبرگزاری فرانسه گزارش داد، این نشست برای روزهای آتی درخواست شده است و به منظور استماع گزارشی […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

دیپلمات‌ها می‌گویند، ایالات متحده آمریکا، فرانسه، انگلیس و شش کشور دیگر در شورای امنیت خواستار نشستی درباره میانمار شدند و انتظار می‌رود با مخالفت چین روبرو شود.

به گزارش صلح خبر، خبرگزاری فرانسه گزارش داد، این نشست برای روزهای آتی درخواست شده است و به منظور استماع گزارشی از کریستین شرانر بورگینر، نماینده سازمان ملل است که ماه گذشته سفری ۱۲ روزه به میانمار داشت و درباره بحران آوارگان مسلمان روهینجایی بحث و رایزنی کرد.

حدود ۷۴۰ هزار مسلمان روهینجایی ساکن کمپ‌هایی در بنگلادش هستند. آنها پس از کمپین نظامی سال ۲۰۱۷ که از نظر سازمان ملل پاکسازی قومی است، از ایالت راخین در شمال میانمار گریختند. میانمار با پذیرش تعدادی از آنان موافقت کرده است اما سازمان ملل متحد تاکید دارد که حفظ امنیت روهینجایی‌ها یکی از شروط بازگشت آنهاست.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد از تلاش‌های “بسیار کند” میانمار برای حل و فصل بحران آوارگان روهینجایی به شدت انتقاده کرده و عدم پیشرفت را منبع “نارضایتی انبوه” می‌داند.

کریستین شرانر بورگینر که از دیپلمات‌های سوئدی است، از زمان انتصاب در ماه آوریل چهار سفر به میانمار داشته است و هر بار دست خالی بازگشته است. بلژیک، آلمان، لهستان، کویت، پرو و جمهوری دومینیکن به سه کشور دارنده حق وتو پیوستند تا شورای امنیت مجددا روی مساله میانمار متمرکز شود.

به گفته دیپلمات‌ها، احتمال مخالفت چین وجود دارد اما مشخص نیست که آیا چین با فرایند رای‌گیری برگزاری این نشست را متوقف می‌کند یا خیر. ۹ رای مثبت در شورای امنیت ۱۵ عضوی برای برگزاری این نشست لازم است. هیات چین در سازمان ملل متحد هنوز واکنشی نشان نداده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید