امروز: دوشنبه, ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 16 شوال 1446 | 2025-04-14
کد خبر: 211654 |
تاریخ انتشار : 24 آذر 1396 - 14:43 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده های خام دامی، گفت: حلال بودن فرآورده های گوشت قرمز در کنار رعایت اصول بهداشتی، توانسته از سلامت مردم صیانت کند. به گزارش صلح خبر، فرهاد آگاهی در ارتباط با اهمیت سلامت فرآورده های خامی در سبد غذایی مردم، اظهار داشت: گوشت قرمز، جزء مهمترین […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده های خام دامی، گفت: حلال بودن فرآورده های گوشت قرمز در کنار رعایت اصول بهداشتی، توانسته از سلامت مردم صیانت کند.

به گزارش صلح خبر، فرهاد آگاهی در ارتباط با اهمیت سلامت فرآورده های خامی در سبد غذایی مردم، اظهار داشت: گوشت قرمز، جزء مهمترین اقلام سبد تغذیه ای خانوارها ست و نقش کلیدی در تامین سلامت جامعه دارد و متاسفانه باید اعتراف کنیم که مبتنی بر آمارهای موجود، در سال های اخیر شاهد کاهش مصرف گوشت قرمز در جامعه هستیم.

وی ادامه داد: از آنجا که در اغلب تئوری های مدرن، انسان سالم، محور توسعه شناخته شده، باید تلاش ها بر این مدار قرار گیرد که هیچ مولفه ای بر ایمنی و امنیت غذایی مردم، ارجحیت پیدا نکند و مسیر دستیابی مردم به نیازهای تغذیه ای هموار شود.

نایب رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی تصریح کرد: حلال بودن فرآورده های گوشت قرمز در کنار رعایت اصول بهداشتی، توانسته از سلامت مردم صیانت کند ولی بحث آسان سازی دسترسی مردم، هنوز یک چالش جدی در این حوزه است.

به گفته وی، در کشورهای مختلف، توجه بسیار زیادی در رابطه با تامین پروتئین های لازم برای افراد زیر ۲۵ سال می شود که در ترکیب جمعیتی کشور ما نیز تعداد این افراد زیاد است.

آگاهی افزود: پدیده خشکسالی سبب شده هزینه تمام شده تولید گوشت قرمز در کشور افزایش پیدا کند و همین عامل، اثر زیادی در کاهش قدرت خرید مردم داشته و در این خصوص دولت باید هرچه سریع تر، برای دسترسی آسان تر مردم به فرآورده های گوشتی، پیش نیازهای لازم را فراهم سازد، در غیر این صورت شاهد افزایش هزینه های درمانی مردم خواهیم بود.

وی گفت: خوشبختانه در این زمینه، انجمن های تخصصی فعال و پرتلاش هستند و تردد چشمگیر مسئولین دولتی و صاحبنظران دانشگاهی در دومین نمایشگاه میتکس در ماه گذشته و همچنین رفت و آمد هیات های تجاری کشورهای مختلف، از جمله فرانسه، استرالیا، برزیل، قزاقستان و اتحادیه اروپا، نشان داد انجمن واردکنندگان فرآورده های خام دامی به کانون توجهات و رایزنی ها برای تامین گوشت قرمز تبدیل شده است. اما دستگاه های دولتی هرکدام ساز خود را می زنند و به صورت جزیره ای عمل می کنند، این درحالی است که تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز مردم، جز از طریق هم نوایی سازمان های دولتی تحقق پیدا نخواهد کرد.

به گفته آگاهی، تامین سلامت مردم، از طریق حلقه های متعددی صورت می پذیرد و انجمن های مختلفی مشارکت داشته و هریک مبتنی بر یک تقسیم کار ملی، در کنار یکدیگر ایفای نقش می کنند.

وی تصریح کرد: نمایندگان سازمان دامپزشکی و ناظران شرعی، بر کشتار دام های وارداتی نظارت دارند و در این خصوص نگرانی خاصی وجود ندارد.

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید