امروز: چهارشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 1 ذو الحجة 1446 | 2025-05-28
کد خبر: 357298 |
تاریخ انتشار : 17 اردیبهشت 1399 - 16:50 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر همزمان با کاهش کشمکش‌های تجاری میان چین و آمریکا به دنبال شیوع کرونا، با اقدام آمریکا برای کاهش فاصله موشکی با چین، مساله‌ای دیرینه تر میان این دو کشور در نقطه عطف قرار گرفته است. به گزارش صلح خبر، خبرگزاری رویترز نوشته است، در حالی که چین در […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

همزمان با کاهش کشمکش‌های تجاری میان چین و آمریکا به دنبال شیوع کرونا، با اقدام آمریکا برای کاهش فاصله موشکی با چین، مساله‌ای دیرینه تر میان این دو کشور در نقطه عطف قرار گرفته است.

به گزارش صلح خبر، خبرگزاری رویترز نوشته است، در حالی که چین در دهه‌های اخیر در حال گسترش توانایی‌های نظامی و تسلیحاتی خود بوده، آمریکا اقدام چندانی در این راستا صورت نداده است.

پنتاگون اما در نظر دارد تفنگداران دریایی خود را به مدل‌هایی از موشک کروز تاماهاوک مجهز کند که هم اکنون در ناوهای آمریکایی در حال حمل به منطقه آسیاپاسیفیک هستند. پنتاگون همچنین در حال تسریع روند ارسال نخستین موشک ضدکشتی دوربرد خود در چندین دهه اخیر است.

پکن در بیانیه‌ای به رویترز درباره این اقدام آمریکا، از واشنگتن خواسته “مراقب حرف و عمل” خود باشد و “به حرکت مهره های شطرنج خود در اطراف این منطقه و گسترش بازوهای نظامی‌اش در اطراف چین” پایان دهد.

هدف این اقدام آمریکا مقابله با برتری‌های نظامی چین در حوزه موشک‌های بالستیک و کروز زمین پایه است.

تفنگداران دریایی آمریکا همچنین در تغییری تاکتیکی در هنگام حمله به ناو دشمن به نیروی دریایی آمریکا خواهند پیوست.

راس ببج، مقام ارشد دفاعی سابق دولت استرالیا و یکی از کارشناسان “مرکز ارزیابی بودجه و استراتژی” واشنگتن در این باره می گوید: آمریکایی ها با قدرت در حال بازگشتن هستند. تا سال ۲۰۲۴ یا ۲۰۲۵ تجهیزات نظامی منسوخ ارتش چین (در برابر توانایی نظامی آمریکا) خطری جدی برای پکن محسوب خواهد شد.

سخنگوی ارتش چین اما اکتبر گذشته اظهار کرد، اگر واشنگتن موشک‌های زمین پایه و دور برد خود را در منطقه آسیاپاسیفیک مستقر کند، پکن “کنار نخواهد نشست”.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید