امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 224498 |
تاریخ انتشار : 11 اسفند 1396 - 10:39 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر استادیار جامعه شناسی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی گفت: تقویت توانمندی­‌های فرهنگی و اجتماعی جوانان راهی برای افزایش امید اجتماعی جامعه است. مهدی حسین زاده در گفتگو با خبرنگار صلح خبر، با بیان اینکه ایران کشوری دانشگاهی است و در دهه­‌های اخیر جمعیت دانشگاهی آن رشد قابل ملاحظه‌­ای داشته […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

استادیار جامعه شناسی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی گفت: تقویت توانمندی­‌های فرهنگی و اجتماعی جوانان راهی برای افزایش امید اجتماعی جامعه است.

مهدی حسین زاده در گفتگو با خبرنگار صلح خبر، با بیان اینکه ایران کشوری دانشگاهی است و در دهه­‌های اخیر جمعیت دانشگاهی آن رشد قابل ملاحظه‌­ای داشته است، افزود: جمعیت بیش از چهار میلیون دانشجو در دانشگاه‌­های دولتی، آزاد، پیام نور، غیرانتفاعی، ستادی و دانشگاه­‌های مرتبط با دستگاه‌­های اجرایی و دولتی مؤید این موضوع است. از سوی دیگر، سالانه بیش از ۸۵۰ هزار فارغ‌­التحصیل دانشگاهی داریم که به عنوان نماینده دانشگاهیان در جامعه عمل می­‌کنند.

وی ادامه داد: تجربه زیسته اینجانب به عنوان دانشجو و هیأت علمی نشان می­‌دهد که دانشگاه­‌های ما (در رشته­‌های مختلف فنّی و مهندسی، علوم پایه، هنر، انسانی و …) فاقد ارائه ابزارهای کافی برای توانمندسازی فرهنگی و اجتماعی دانشجویان هستند؛ البته رشته­‌های دانشگاهی از این نظر تفاوت­‌هایی دارند و برای بعضی رشته­‌ها این بحران جدّی­تر است. مسأله این است که بر اساس مطالعات انجام شده، آسیب­های مختلف فرهنگی و اجتماعی جامعه دانشجویی رو به افزایش است و توانمندسازی دانشجویان در حوزه­‌های فرهنگی و اجتماعی نقطه مقابل آسیب­‌های فرهنگی و اجتماعی است. به عبارت دیگر، هر چه دانشجویان در امر فرهنگی و اجتماعی فعّالتر و توانمندتر شوند، کمتر دچار آسیب­‌های فرهنگی و اجتماعی خواهند شد و جامع‌ه­ای پویاتر و امیدوارترخواهیم داشت. بنابراین، امیدواری اجتماعی دانشجویان به عنوان قشر پیشرو در جامعه، تأثیرات مستقیمی بر امیدوارتر شدن جامعه خواهد داشت.

استادیار جامعه شناسی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد: انجمن­‌های علمی دانشجویان، کانون­های فرهنگی، هنری، ادبی، اجتماعی و مذهبی دانشجوئی، تشکّل­‌های اسلامی دانشجویی در طیف‌های مختلف و متنوّع سیاسی، فعّالیت نشریات دانشجوئی، علاوه بر انجام خدماتی در بخش­‌های مختلف کشور و کمک به حاکمیّت، محمل و بستر بسیار خوبی برای توانمندسازی فرهنگی و اجتماعی دانشجویان می‌­باشند. بدین معنا که دانشجویان در عرصه­‌های مختلف تمرین زندگی می­‌کنند و با افزایش مهارت­‌های زندگی، دارای توانمندی­‌های فرهنگی و اجتماعی می­‌شوند و زندگی امیدوارنه‌­تری خواهند داشت که نقطه مقابل آسیب­‌های اجتماعی و فرهنگی است.

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید