علی صابر در گفت و گو با صلح خبر، با اشاره به فعالیت 46 اقامتگاه بوم گردی در روستاهای استان، اظهار کرد: در شهر کرمانشاه نیز تاکنون دو اقامتگاه سنتی راه اندازی شده است.
وی اضافه کرد: بیشترین تعداد اقامتگاه های بوم گردی استان مربوط به شهرستان پاوه است که 18 اقامتگاه بوم گردی دارد و از آنجایی که این شهرستان یکی از مقاصد اصلی گردشگران در استان به شمار می رود، میزان درخواست ها برای تاسیس اقامتگاه بوم گردی هم در آن زیاد است.
معاون گردشگری استان اضافه کرد: با وجود اینکه برای راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی برنامه های تشویقی همچون پرداخت تسهیلات را داریم، اما متاسفانه در حال حاضر سه شهرستان قصرشیرین، ثلاث باباجانی و اسلام آبادغرب فاقد اقامتگاه بوم گردی هستند.
وی از برنامه ریزی برای افزایش اقامتگاه های بوم گردی استان هم خبر داد و گفت: باتوجه به فروکش کردن تقریبی بیماری کرونا و تحرک دوباره گردشگری، برای افزایش اقامتگاه های بوم گردی در استان برنامه ریزی کرده ایم.
صابر با بیان اینکه در حال حاضر موافقت اصولی برای تاسیس 30 اقامتگاه بوم گردی جدید در استان صادر شده، عنوان کرد: تا دو ماه آینده پنج مورد از این اقامتگاه ها که دو مورد آنها اقامتگاه سنتی هستند، به بهره برداری خواهند رسید.
وی یادآورشد: تلاش داریم در کمترین زمان ممکن زمینه بهره برداری سریعتر از این واحدها را فراهم کنیم.
معاون گردشگری استان در ادامه با تاکید براینکه نظارت روی فعالیت واحدهای بوم گردی در استان با تشکیل تیم هایی متشکل از دستگاه های مختلف انجام می گیرد، گفت: در حال حاضر اقامتگاه بوم گردی با درجه ممتاز در استان نداریم و امیدواریم در استانداردسازی تاسیسات که در مهر ماه انجام گیرد، برخی از واحدهای ما بتوانند این امتیاز را کسب کنند.
انتهای پیام