به گزارش مجله اجتماعی پایگاه صلح خبر ؛ اينروزها در موزهي عكسخانهي شهر تصویرها و مرور یک واقعه کودک و نوجوان > فرهنگی – اجتماعی – فریبا خانی:در گذشته خریدن دوربین عکاسی یک آرزو بود. تازه، اگر دوربین هم داشتی، نمیتوانستی با سرعت عکسهایش را ظاهر کنی؛ چون ظاهرکردن عکسها به هزینه و وقت زیادی نیاز داشت. اما بههرحال […]
به گزارش مجله اجتماعی پایگاه صلح خبر ؛
اينروزها در موزهي عكسخانهي شهر
تصویرها و مرور یک واقعه
کودک و نوجوان > فرهنگی – اجتماعی – فریبا خانی:
در گذشته خریدن دوربین عکاسی یک آرزو بود. تازه، اگر دوربین هم داشتی، نمیتوانستی با سرعت عکسهایش را ظاهر کنی؛ چون ظاهرکردن عکسها به هزینه و وقت زیادی نیاز داشت. اما بههرحال عکسها قابل لمسکردن بودند و در آلبومها جا میگرفت.
با آمدن دوربينهاي ديجيتال و دوربينهاي تلفنهمراه، عكاسي به يك پديدهي در دسترس تبديل شد. هنري كه همه فكر ميكردند كار سادهاي است؛ درحالي كه عكاسي تكنيكهاي خودش را دارد كه بايد آنها را آموخت.
بازديد از نمايشگاههاي عكس فرصت خوبي است تا شما را با اين هنر كمي آشنا كند. اينروزها از 12 مهر تا 12 آبان 95، نمایشگاه عکس گروهی با عنوان «محرم» در نگارخانهي موزهي عکسخانهي شهر دایر شده است.
اين عكسها ما را به حال و هواي محرم ميبرند؛ دستهايي كه دخيل ميبندند، عبور علمها با پرهاي رنگي، مردم عزادار، برگزاري تعزيه و…
در اين نمايشگاه عكسهايي از فائزه کابلی، شاهین خسروی، بهنام یاسینی، فرزاد صفدری، مرتضی امینالرعایا، امیر کبیری، رهام اشکش و… به نمايش درآمده است.
به گزارش هفتهنامهي دوچرخه «امیرهوشنگ للهی»، رییس موزهي عکسخانهي شهر دربارهي اين نمايشگاه ميگويد: «29 قطعه عكس از 23 عكاس به نمايش درآمده.
در واقع ما از برخي عكاسان خواستيم كه عكسهاي خود را با موضوع محرم به ما بدهند، بيش از 100 قطعه عكس بهدست ما رسيد كه ما 29 قطعه عكس را انتخاب كرديم.»
او دربارهي روند كار موزهي عكسخانهي شهر ميگويد: «موزهي عكسخانهي شهر يك هويت تاريخي دارد. كارهاي خوبي از گذشته و در دورهي مديريتهاي قبلي انجام شده. آرشيو موزه و انتشار كتابهاي عكس و… از جملهي اين كارهاست.
البته هدف ما اين است كه با حفظ اين رويكرد تاريخي به عكسهايي با موضوعهاي ديگر هم پرداخته شود تا فضاي زندهتري در موزه داشته باشيم؛ عكسهايي به مناسبتهاي مختلف مثل محرم، دفاع مقدس و…
در آينده ما نمايشگاهي از عكسهاي معماري اسلامي آندلس خواهيم داشت، يا برنامهاي ديگر كه بازنمايي زندگي كارگري است. برگزاري نشستهاي عكاسي هم از برنامه هاي ديگر ما خواهد بود.»
او درپاسخ به اين سؤال كه در ميان دوربينهايي كه در موزهي عكسخانهي شهر نگهداري ميشود، كدام دوربينها ويژهتر است، ميگويد: «دوربينهايي مينياتوري داريم كه خيلي خاص هستند؛ پنج سانتيمتر در سه سانتيمتر كه خيلي خاص هستند.»
او ميگويد: «نوجوانان اگر به موزهي عكسخانهي شهر بيايند ميتوانند سير تكامل دوربينها را ببينند. دوربينهايي داريم كه قرن نوزدهمي هستند و فكر كنم براي نوجوانان جالب باشد.»
او ميگويد: «معتقدم نوجوانان امروز خيلي باهوش و بااطلاعات هستند. تلفنهاي همراه هم امكان عكاسي را براي آنها فراهم كرده است؛ اما عكاسي فنوني دارد و هر كسي نميتواند عكس خوب بگيرد. ما در آينده براي نوجوانان كارگاههايي برگزار ميكنيم و آنها را با هنر عكاسي آشنا خواهيم كرد.»
علاقهمندان ميتوانند براي بازديد از اين نمايشگاه، شنبه تا چهارشنبه، ساعت ۹ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۷ و پنجشنبهها، ساعت ۹ تا ۱۳ به ميدان هفتمتير، ميدان بهار شيراز، موزهي عكسخانهي شهر مراجعه كنند. تلفن عكسخانهي شهر۸۸۸۴۸۹۹۳ است.
اثر مهسا كوروندي
اثر حسين قاسمي
اثر مبين سميعي
عكاسي از نمايشگاه: محمود اعتمادي
Let’s block ads! (Why?)
RSS
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.