امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 394473 |
تاریخ انتشار : 27 مهر 1399 - 10:36 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر لایحه موافقت نامه حمل و نقل بین المللی جاده‌ای و کالا بین ایران و سوئیس تصویب شد. به گزارش صلح خبر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یکشنبه با ۱۸۳ رای موافق، ۱۱ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از مجموع ۲۴۸ نماینده حاضر در مجلس با تصویب […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

لایحه موافقت نامه حمل و نقل بین المللی جاده‌ای و کالا بین ایران و سوئیس تصویب شد.

به گزارش صلح خبر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یکشنبه با ۱۸۳ رای موافق، ۱۱ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از مجموع ۲۴۸ نماینده حاضر در مجلس با تصویب لایحه موافقت نامه حمل و نقل بین المللی جاده‌ای، مسافر و کالا بین دولت جمهوری اسلامی ایران و شورای فدرال سوئیس موافقت کردند.

طبق این ماده واحده این لایحه موافقت نامه حمل و نقل بین المللی جاده‌ای، مسافر و کالا بین دولت جمهوری اسلامی ایران و شورای فدرال سوئیس  مشتمل بر یک  مقدمه و ۱۴ ماده به شرح پیوست تصویب و اجازه مبادله اسناد آن داده می‌شود.

در تبصره ماده واحده آمده که در اجرای موافقت نامه و اصلاحات بعدی آن رعایت اصول ۷۷، ۱۲۵ و ۱۳۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی الزامی است.

در جریان بررسی این لایحه علیرضا سلیمی نماینده محلات به عنوان مخالف گفت: ما تنها کلیات این موافقت نامه را بررسی می کنیم و نمی‌توانیم وارد جزئیات آن شویم این روالی است که از مجالس قبلی هم وجود داشته و باید تصحیح شود. ما باید به ترجمه درست دسترسی داشته باشیم نه این که اتفاق برجام تکرار شود که ما ترجمه درست نداشتیم و در نهایت هم در عرض ۲۰ دقیقه و بدون بررسی جزئیات تصویب شد.

وی افزود: در این موافقت نامه سازوکاری برای رفع اختلافات احتمالی دیده نمی‌شود دولت سابقه ترجمه اشتباه در بسیاری از معاهده‌ها و موافقت‌نامه‌ها را دارد؛ ممکن است این بار هم در ترجمه دچار اشتباه شده باشئ اگر کسی متن اصلی و ترجمه را تطبیق داده و از صحت آن مطمئن است به ما بگوید. جدا از این مشکل  موافقت نامه نیست مشکل کشور بی اعتمادی و بی مسئولیتی‌ها است مشکل برخی‌ها است که ماه‌ها از دفتر کار خود بیرون نیامده و از پشت ماشین نظرسنجی می‌کند و نمی داند مردم در چه وضعیتی به سر می‌برند.

محمد علیپور نماینده ماکو در موافقت با این لایحه گفت: این معاهده حمل و نقل در بسیاری از کشورها در حال اجرا است با این لایحه  صادرات تسهیل می‌شود و امکان حمایت از اتباع ایرانی در سایر کشورها فراهم خواهد شد. حتی بر توسعه گردشگری و تضمین صادرات کالاهای ایرانی نیز تاثیرگذار خواهد بود.

مرتضی محمودوند نماینده خرم آباد در اخطاری با استناد به اصل ۸۴ قانون اساسی تاکید کرد که نباید موضوع حمل و نقل جاده ای را با برجام مقایسه کرد این موضوع عام المنفعه است و نمایندگان برای نظام کشور به آن رای دهند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید