امروز: چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 17 ذو القعدة 1446 | 2025-05-14
کد خبر: 401522 |
تاریخ انتشار : 03 آذر 1399 - 12:59 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر فرزین پورمحبی امسال المپیک برگزار نشد اما کرم رقابت بشریت با برگزاری مسابقاتی مهیج‌تر از المپیک آرام شد! فرقش با المپیک هم این بود که به‌جای مبارزه با همدیگر این‌بار باید با حریفی به نام کووید ۱۹ دست به یقه می‌شدند و به اصطلاح #کرونا- را-باید-شکست- می‌دادند! اصولا طبع […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

فرزین پورمحبی

امسال المپیک برگزار نشد اما کرم رقابت بشریت با برگزاری مسابقاتی مهیج‌تر از المپیک آرام شد! فرقش با المپیک هم این بود که به‌جای مبارزه با همدیگر این‌بار باید با حریفی به نام کووید ۱۹ دست به یقه می‌شدند و به اصطلاح #کرونا- را-باید-شکست- می‌دادند! اصولا طبع آدمیزاد جوری است که اگر هر چهار سال ثابت نکند چه کسی «قوی‌ترین»، «سریع‌ترین» و «بالاترین» است، از غصه سیستم ایمنی بدنش ضعیف می‌شود و کرونا می‌گیرد. خبر خوب این‌که نتایج کشور عزیزمان طی این مسابقات در هر سه گزینه بالا به شرح زیر، بسیار درخشان‌تر از نتایج المپیک بود. 

سریع‌ترین:

در این مسابقات، کشوری که می‌توانست سریع‌ترین کیت تشخیص کرونا را ارائه دهد، برنده بی‌چون و چرای این رقابت‌های نفس‌گیر می‌شد. خوشبختانه در این رشته متخصصان متعهد ما به شکل غافلگیرانه‌ای و با جایگزینی فناوری «در قابلمه» به‌جای «کیت تشخیص» وارد عرصه رقابت‌ها شدند و سریع‌ترین ویروس‌یاب از راه دور را ارائه کردند؛ ویروس‌یابی که زیر ۱۰ ثانیه ویروس را کشف و خنثی می‌کرد و در نتیجه روی «بولت» و هر چه قهرمان دو سرعت المپیک را کم می‌کرد! بله ما باز هم فعل خواستن را صرف کردیم و توانستیم با اختلاف فاحشی پیروز میدان شویم.  

بالاترین:  

در این مسابقات کشوری که می‌توانست بالاترین آمار بهبودیافتگان و یا بالاترین آمار عدم ابتلا به کرونا را انتشار دهد پیروز میدان می‌شد که خوشبختانه باز هم به مدد آمار دقیق مسئولین، کشور ما توانست بالاتر از کشورهای پیشرفته خصوصا آمریکا در این مورد هم سنگ تمام بگذارد و مقام شایسته‌ای را کسب کند! 

قوی‌ترین:

اما مهم‌ترین مسابقات این دوره از رقابت‌ها کشف واکسن و یا داروی ضدکرونا بود که باز هم کشور ما در این زمینه با تولید داروهایی که نام علمی‌شان چندان مودبانه نبود حرف اول و آخر را زد؛ داروهایی با نام ژنریک: ادرار شتر، روغن بنفشه، نیش زنبور، عنبرنسارا و… که البته سیرت‌شان بهتر از صورت‌شان بود! اما چیزی که داروهای موثر ما را نسبت به کشفیات سایر کشورها متمایز می‌کرد این بود که داروهای فوق در ابتدا روی انسان تست شدند و بعد از موفقیت، روی حیوان آزمایش شدند!

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید