به گزارش صلح خبر، محمود پاکدل در جلسه بررسی وضعیت استخدامی فرزندان شهدا و ایثارگر استانسمنان گفت: سیاست اجرایی معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعهمنابع استانداری سمنان در خصوص حل مشکل بیکاری در استان قابل تقدیر است و مجموعه بنیاد شهید نیز برای همکاری در این حوزه و ایجاد فرصت شغلی برای فرزندان شهدا و ایثارگر آمادگی کامل دارد.
وی ادامه داد: اصلاح ساختار نظام اداری و کوچک سازی دولت در کنار به کار گیری فناوریهای روز، نیاز اصلی چابک سازی فعالیتهای دولت است و با این مهم کارآیی دستگاههای اجرایی نیز افزایش مییابد.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید کشور با بیان اینکه فرهنگ اشتغال مولد باید به جای اشتغال اداری در بین جوانان جامعه جایگزین شود تصریح کرد: دشمن در حوزههای مختلف برای ضربه وارد ساختن به جمهوری اسلامی تلاش کرد و پس از ناکامی به این نتیجه رسید که باید در حوزه اقتصاد وارد شود. ترویج فرهنگ اشتغال اداری با کمرنگ شدن فرهنگ اشتغال مولد در بین جوانان، در بلند مدت به نظام آسیبهای جدی خواهد رساند.
وی با بیان اینکه ۸۷ هزار نفر متقاضی واجد شرایط اشتغال از خانواده شهدا و ایثارگران در کشور وجود دارند خاطرنشان کرد: ۱۰ هزار نفر از این متقاضیان فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد هستند.
همچنین حسن زاده مدیرکل کارآفرینی و اشتغال بنیاد شهید و انور ایثارگران کشور گفت: بر اساس قانون ۲۵ درصد سهمیههای اشتغال کشور برای فرزندان شاهد و ایثارگر در نظر گرفته شده و دستگاههای اجرایی باید به این مهم عمل کنند. دستگاههای اجرایی استان سمنان باید در جذبهای قراردادی، شرکتی و روزمزد، به فرزندان شهدا و ایثارگران توجه جدی داشته باشند.
حسنزاده ادامه داد: هر کارفرمایی در استان که ایثارگران را در مجموعه خود به کار گیری کند، از معافیتهای مالیاتی مطلوب برخوردار خواهد شد. با توجه به کاهش استخدام و محدودیتهای موجود، مشاوره، آموزش توانمند سازی، کسب و کارمجازی و استارت آپ ها در شمار برنامههای اصلی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه اقدامات مناسبی از سوی دستگاههای اجرایی برای حل مشکل اشتغال این افراد انجام شده اما این روند نیاز به تقویت بیشتری دارد.
همچنین دکتر عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سمنان نیز در این جلسه گفت: همه ما مدیون شهدا و ایثارگران هستیم و باید برای پاسداشت خون شهدا و گرامیداشت ایثارگریهای جانبازان، مشکلات اشتغال فرزندان آنها را حل کنیم.
وی بر لزوم حل مشکل اشتغال خانوادههای شهدا تاکید و تصریح کرد: در دستگاههای اجرایی هماهنگی و همکاری مطلوبی وجود دارد اما نیاز به یک عزم و همت جدی دارد و با اراده و همکاری همگانی میتوان به حل مشکل بیکاری فرزندان شهدا و ایثارگران امیدوار بود.
عسگری گفت: علی رغم فرصتهای شغلی که برای این افراد در استان فراهم میشود، بعضاً برخی شغلها مورد انتظار و مقبول فرزندان شهدا و ایثارگر نیست. لذا باید تلاش کنیم تا بخشی از فرزندان شاهد و ایثارگر متقاضی اشتغال در استان را در بخشهای خصوصی و صنعت به کار بگیریم.
وی به نقش استان سمنان در دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: سمنان از نظر تعداد شهدا به نسبت جمعیت در ردههای بالای کشور قرار دارد و به همین دلیل تهیه برنامه جامعه مدیریت استان سمنان در جنگ و ۸ سال دوران دفاع مقدس آغاز شده است.
معاون استاندار بر لزوم بهرهگیری از شرکتهای دانشبنیان برای به کارگیری و اشتغال فرزندان شهدا تاکید کرد و گفت: فرصتهای شغلی حوزه شهری نیز با همکاری شهرداریها، میتواند در اختیار این قشر قرار گیرد.
وی یادآوری کرد: ما برای ایجاد فرصت شغلی برای فرزندان شهدا و ایثارگران مکلف هستیم و آمادگی داریم تا با برنامهها و راهکارهای مختلف، به موفقیت مطلوب در این حوزه دست یابیم.
انتهای پیام