امروز: جمعه, ۶ مهر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 24 ربيع أول 1446 | 2024-09-27
کد خبر: 414476 |
تاریخ انتشار : 03 بهمن 1399 - 4:15 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: بررسی برنامه‌های نامزدهای ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان به ضرر این نهاد است و شورای نگهبان زیربار این مسئولیت نمی‌رود. حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این اصلاحات برخی مشکلاتی که […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: بررسی برنامه‌های نامزدهای ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان به ضرر این نهاد است و شورای نگهبان زیربار این مسئولیت نمی‌رود.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این اصلاحات برخی مشکلاتی که از قبل آسیب‌شناسی شده را رد کرده، اما برخی مشکلات همچنان باقی مانده است. ایراد ما در حزب موتلفه به اصلاح این قانون این است که نقش حزب و تکلیف احزاب بر آن روشن نشده است در حالی که در سیاست‌های کلی انتخابات که  توسط رهبری ابلاغ شده است، به نقش احزاب توجه شده است.

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی باید سعی کند سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی رهبری را قانونمند کند و کمک کند تا مردم بتوانند انتخاب بهتری داشته باشند و اگر قرار است معیارها و شاخص‌هایی برای نامزدهای انتخابات مجلس، شوراها و ریاست جمهوری تعیین شود، این شاخص‌ها باید متناسب با مسئولیت‌ها باشد؛ یعنی هرچه مسئولیت‌ها سنگین‌تر باشد شاخص‌ها هم باید دقیق‌تر و مهم‌تر باشد تا یک فرد قوی به عنوان رییس جمهور و نفر دوم در کشور پس از رهبری انتخاب شود، نه این‌که فاصله رهبری و نفر دوم کشور آنقدر زیاد باشد و حتی با رهبری زاویه داشته باشد.

این فعال سیاسی درباره‌ی مصوبه مجلس شورای اسلامی برای نظارت شورای نگهبان بر برنامه‌های نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: من فکر نکنم که شورای نگهبان این موارد مبهم را تایید کند، زیرا وظایف شورای نگهبان باید شفاف باشد. ممکن است شاخص‌هایی تعیین شود و برنامه‌های نامزدها براساس آن شاخص‌های کلان تطبیق داده شود ، ولی این موضوع که در حال حاضر مطرح است را بعید است که شورای نگهبان بپذیرد، زیرا اکنون این تلقی می‌شود که برنامه دولت باید ابتدا باید به تایید شورای نگهبان برسد تا بعد فرد وارد انتخابات شود.

ترقی با بیان این‌که تمام بار بررسی برنامه‌ها نامزدها در این شرایط برعهده شورای نگهبان گذاشته می‌شود که به مصلح خبرت نظام نیست، تصریح کرد: در این شرایط حتی شورای نگهبان ممکن است حتی به سیاسی‌کاری متهم شود که این به ضرر شورای نگهبان است و شورای نگهبان زیر بار آن نمی‌رود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید