به گزارش مجله آشپزی صلح خبر ترشی ذرت و فلفلدلمهای مناسب انواع غذاها بخصوص ساندویچ برترینها: یکی از چیزهایی که باعث میشود طعم تابستان را حس کنید خوردن ذرت بلالی و افزودن فلفلدلمهای به غذاهاست. ترشی ذرت شیرین و فلفلدلمهای حاوی عناصر تابستانیست که علاوه بر ظاهر رنگارنگ و زیبا یک ترشی همهکارهست که برای […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
ترشی ذرت و فلفلدلمهای مناسب انواع غذاها بخصوص ساندویچ
برترینها: یکی از چیزهایی که باعث میشود طعم تابستان را حس کنید خوردن ذرت بلالی و افزودن فلفلدلمهای به غذاهاست. ترشی ذرت شیرین و فلفلدلمهای حاوی عناصر تابستانیست که علاوه بر ظاهر رنگارنگ و زیبا یک ترشی همهکارهست که برای همراهی با انواع غذاها و بخصوص ساندویچها و سالادها مناسب است.
استفاده از ترشیها بخصوص ترشیهای سالاد مانند شاید خیلی فراگیر نباشد، اما اگر به ارزانترین ساندویچ موجود در بازار و مخلفات همراه آن که بصورت سلف سرویس ارائه میشود، فکر کنید حتما یادتان میآید که باید به ترشیها هم به عنوان یک همراه ساندویچ، فکر کرد.
احتمالا شما هم جزو طرفداران فلافل هستید، اما آیا میدانستید که علاوه بر این ساندویچ میتوان به سایر غذاهای لقمه پیچ و یا سالادها ترشی اضافه کرد. این ترشی را روی همبرگر، هات داگ، ماهی و انواع ساندویچ بریزید یا با مرغ برشته، داخل املت پنیر یا پاستا سرو کنید، روی تاکو یا بوریتوها بریزید یا با لوبیای پخته، گوجه، پیاز و گشنیز برای سالاد تابستانی استفاده کنید. این غذاها را در تصویر میبینید.
برای اینکه ترشی شما طعم عالی داشته باشد باید از بهترین و تازهترین ذرت موجود استفاده کنید. ترشی ذرت را در صورت خوب نگهداری کردن، تا یک سال میتوان حفظ کرد. به این ترتیب میتوانید از ذرت تابستانی در تمامی طول سال لذت ببرید؛ و این شیشههای ترشی برای هدیه هم خیلی خوب هستند.
برای درست کردن مواد هم میتوانید از غذاساز استفاده کنید، هم با چاقو به اندازه یکسان خرد کنید و یا از رنده مخصوص مثل نایسر دایسر استفاده کنید.
مواد لازم
- ذرت شیرین زرد: ۱۰ عدد
- فلفلدلمهای قرمز: ۲ عدد بزرگ
- فلفلدلمهای سبز: ۲ عدد
- کرفس: ۸ شاخه
- پیاز زرد یا سفید: ۱ عدد بزرگ
- سرکه سیب: ۴ پیمانه
- شکر: ۲ پیمانه
- دانه خردل: ۱ قاشق غذاخوری یا ۱/۲ قاشق چایخوری پودر خردل
- نمک: ۳ قاشق چایخوری
- فلفل بهار: ۴ عدد
طرز تهیه:
۱. ابتدا پوست و کاکل ذرت را جدا کرده و با چاقو آن را از بخش میانی جدا کنید. قطعات آن باید به شکل مکعبی یا نگینی باشد. بخش میانی را دور نریزید، میتوانید آن را داخل سوپهایتان بریزید، مزه آن عالی و خوش طعم میشود.
۲. پیاز را با رنده یا غذاساز یا با چاقو به صورت نگینی ریز خرد کنید.
۳. فلفلدلمهای سبز و قرمز و ساقههای کرفس را هم به همان اندازه خرد کنید. به همین دلیل ما پیشنهاد میدهیم که از رنده استفاده کنید تا قطعات اندازهای یکسان داشته باشند.
۴. همه مواد خرد شده را داخل قابلمه بریزید.
۵. سایر مواد از جمله شکر، فلفل شیرین، خردل و سرکه را اضافه کنید، بگذارید قابلمه به جوش آید. همه محتویات داخل قابلمه را به آرامی بهم بزنید تا شکر حل شود.
۶. حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی حدود ۲۰ دقیقه بپزد تا زمانی که سبزیجات نرم شوند.
۷. مخلوط داخل قابلمه را با استفاده از قاشق داخل شیشه بریزید، حدود نیم سانت بالای آن را فضای خالی بگذارید و درب آن را ببندید. ظرف را در قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا استریل شود. اگر نمیخواهید به مدت طولانی بماند نیازی به گذاشتن در قابلمه آب جوش نیست بلکه فقط آن را برگردانید و به مدت چند ثانیه نگه دارید.
۸. برای مصرف این ترشیها باید حدود یک تا دو هفته صبر کنید تا سرکه درون آن جذب شود. این ترشی را در مکانی تاریک و خنک نگه دارید. اگر آنها را در حمام بخار بگذارید کاملا استریل میشوند و میتوان به مدت یک سال آنها را نگهداری کرد. وقتی که در آنها باز شود، در یخچال به مدت ۲ ماه میتوان آنها را نگهداری کنید. این ترشی را روی انواع ساندویچها و سالادها و سایر غذاهایی که دوست دارید، سرو کنید.
نکته
- برای مصرف کردن ترشیها، ۱ تا ۲ هفته صبر کنید تا ترشی آماده شود.
- در صورتی که ترشی را باز کردید تنها به مدت ۲ ماه میتوان آن را در یخچال نگهداری کرد.
- مواد این ترشی باید پخته شوند وگرنه نرم نمیشوند.
- در مورد میزان مواد میتوانید بنابر سلیقه خودتان و به شکلی که همیشه ترشی درست میکنید عمل کنید. حتی میتوان مقداری هویج نگینی شده برای رنگ نارنجی به این ترشی اضافه کرد.
- گذاشتن ظرفهای ترشی در آب داغ باعث میشود که شیشه استریل شده و به مدت طولانی بتوان آن را نگهداری کرد.
منبع: daringgourment
منبع : Bartarinha