امروز: سه شنبه, ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 2 ذو القعدة 1446 | 2025-04-29
کد خبر: 278923 |
تاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1398 - 14:32 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر در نشستی که صبح امروز (۲۳ اردیبهشت ماه) با حضور معاون اول رئیس‌جمهوری به منظور حل بحران کاغذ برگزار شده بود، اعلام شد که کاغذ همچنان در لیست کالاهای اساسی باقی می‌ماند و ارز ۴۲۰۰ تومانی به آن تخصیص داده می‌شود. یکی از تصمیمات مهم این جلسه ترخیص فوری […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

در نشستی که صبح امروز (۲۳ اردیبهشت ماه) با حضور معاون اول رئیس‌جمهوری به منظور حل بحران کاغذ برگزار شده بود، اعلام شد که کاغذ همچنان در لیست کالاهای اساسی باقی می‌ماند و ارز ۴۲۰۰ تومانی به آن تخصیص داده می‌شود. یکی از تصمیمات مهم این جلسه ترخیص فوری محموله‌هایی است که در گمرک هستند.

مهدی رحمانیان _ مدیر مسئول روزنامه «شرق» _ که در این جلسه حضور داشت، درباره نتایج حاصل از برگزاری این جلسه به صلح خبر توضیح داد: در این جلسه که با حضور آقای جهانگیری (معاون اول رئیس‌جمهوری)، سیدعباس صالحی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، محمد خدادی (معاون امور مطبوعاتی)، رئیس بانک مرکزی، نماینده وزارت سمت، نماینده برخی از رسانه‌ها و سندیکای ناشرین تشکیل شد، خوشبختانه توانستیم به نتایج خیلی خوبی برسیم.

او ادامه داد: یکی از تصمیمات مهمی که در این جلسه گرفته شد این بود که محموله‌هایی که در گمرک هستند به صورت فوری ترخیص شوند و در مدت دو هفته به رسانه‌هایی که در زمان تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به خرید کاغذ و زینک اقدام کرده بودند، تعلق بگیرد.

رحمانیان خاطرنشان کرد: همچنین تصمیم گرفته شد که فعلاً و تا زمان رسیدن به یک شرایط مناسب، کاغذ در گروه کالاهای اساسی باقی بماند. به طور کلی تصمیماتی خوبی گرفته شد که ما به سهم خودمان از معاون اول رئیس‌جمهوری به خاطر تصمیماتی که گرفتند، تشکر می‌کنیم. امیدوارم التهابی که در حوزه مطبوعاتی وجود داشت فروکش کند و ما به سمت آرامش پیش برویم.

مدیر مسئول روزنامه «شرق» همچنین درباره تصمیم‌هایی که درباره توزیع کاغذ به رسانه‌ها اتخاذ شد، توضیح داد: آقای خدادی گفتند که در معاونت مطبوعاتی به دنبال راستی‌آزمایی هستند تا متوجه شوند که از میان رسانه‌های رسمی مکتوب، چه تعداد منتشر می‌شوند و چه تیراژهایی دارند. همچنین قرار شد که از این پس مساله کاغذ در حوزه معاونت فرهنگی و معاونت مطبوعاتی پیگیری شود و از رسانه‌های بخش خصوصی نیز نمایندگانی حضور داشته باشند.

علیرضا بختیاری _مدیر مسؤول روزنامه «دنیای اقتصاد» _ نیز که از دیگر حاضران در این نشست بود، در سخنانی کوتاه اظهار کرد: خروجی جلسه این شد که به طور کلی کاغذ مطبوعات و نشر که حدود ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تن هست، در گروه اول کالاهای اساسی قرار بگیرد. همچنین معاونت فرهنگی و مطبوعاتی به نحوه توزیع و مصرف نظارت داشته باشد و نمایندگانی از رسانه‌های خصوصی نیز در جلسات حضور داشته باشند. امیدوارم این تسکینی در بازار کاغذ باشد و التهابات فروکش کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید