امروز: یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 ذو القعدة 1446 | 2025-05-11
کد خبر: 111918 |
تاریخ انتشار : 30 شهریور 1395 - 18:54 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:یک پژوهش جدید نشان می‌دهد آتش‌های جنگل‌های اندونزی سال گذشته پهنه گسترده‌ای از آسیای جنوب شرقی را هفته‌ها با مه‌دود غلیظ پوشاند، ممکن است باعث مرگ بیش از ۱۰۰ هزار نفر شده باشد. به گزارش آسوشیتدپرس این بررسی که بوسیله دانشگاه هاروارد و کلمبیا […]

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛

دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:
یک پژوهش جدید نشان می‌دهد آتش‌های جنگل‌های اندونزی سال گذشته پهنه گسترده‌ای از آسیای جنوب شرقی را هفته‌ها با مه‌دود غلیظ پوشاند، ممکن است باعث مرگ بیش از ۱۰۰ هزار نفر شده باشد.

به گزارش آسوشیتدپرس این بررسی که بوسیله دانشگاه هاروارد و کلمبیا انجام شد و قرار است در ژورنال Environmental Research Letters منتشر شود، بوسیله پژوهشگران دیگر و جامع پزشکی اندونزی به عنوان پیشرفتی در اندازه‌گیری کمّی اثرات بهداشتی وخیم منتسب به این آتش‌‌سوزی‌ها که برای پاک کردن زمین برای کشاورزی و درخت‌کاری افروخته می‌شوند، استقبال کردند.

این پژوهش پیامدهایی برای روال‌های استفاده از زمین و صنعت گسترده چوب و کاغذ اندونزی خواهد داشت. این پژوهشگران نشان دادند که پهنه‌های باتلاقی که درون محدوده‌های حق بهره‌برداری از الوار قرار دارند و زمین‌های به طور کل بر اساس مشاهدات ماهواره‌ای نسبت به سال ۲۰۰۶ نسبت بسیار بزرگتری پهنه‌های آتش‌ گرفته را شامل می‌شوند.

این پژوهشگران تاکید می‌کنند که زهکشی زمین‌های باتلاقی برای آماده کردنشان برای تاسیسات خمیر کاغذ و سایر استفاده‌ها آنها را نسبت به آتش‌سوزی آسیب‌پذیرتر می‌کند.

این تخمین مرگ‌های زودرس مربوط به بیماری تنفسی و سایر علل مربوط به اندونزی و همسایگانش سنگاپور و مالزی است. این میزان تخمینی بسیار بیشتر آمار رسمی تلفات ۱۹ نفری منتشرشده بوسیله اندونزی است که شامل مرگ‌های ناشی ز بیماری‌ها و مرگ‌های آتش‌نشانان است.

با این حال گستره احتمالی پیامدهای وخیم بهداشتی ناشی از مه‌دود در بیانیه سازمان مدیریت بلایای اندونزی انعکاس یافته است که در ماه اکتبر اعلام کرد ۴۳ میلیون اندونزیایی در معرض دود ناشی از این اتش‌سوزی‌ها قرار گرفته و نیم میلیون‌ها دچار عفونت‌های حاد تنفسی شده‌اند.

این بررسی فقط اثرات بهداشتی بر بزرگسالان را در نظر گرفته بود و فقط بر اثرات تهدیدکننده سلامت ذرات ریز معلق که PM 2.5 نامیده شده بودند، متمرکز بود، نه همه مواد سمی که در دود ناشی از سوزاندن پهنه‌های باتلاقی و جنگل‌ها وجود دارند.

بیشترین میزان این تخمین موارد مرگ و میر به کشور اندونزی مربوط می‌شود که پرجمعیت‌ترین کشور در میان این سه کشور است و مه‌دود ناشی از آتش‌سوزی‌ها وسیع‌ترین پهنه زمینی را در این کشور پوشانده بود.

این آتش‌سوزی از ماه ژوئیه تا اکتبر سال گذشته در جنوب سوماترا و بخش اندونزیایی جزیره برونئی ادامه داشت و بدترین مورد از سال ۱۹۹۷ به بعد بود و شرایط خشک آب‌وهوایی ناشی از پدیده ال‌نینو آن را بدتر کرد.

حدود ۲۶۱ هزار هکتار زمین در این مدت سوخت. برخی از آتش‌سوزی‌ها به طور تصادفی شروع شد، اما بسیاری از آنها عامدانه بودند و بوسیه شرکت‌ها یا روستائیان برای پاک کردن زمین برای ایجاد کارخانه و کشاورزی برافروخته شده بودند.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید