به گزارش مجله اجتماعی پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محمدی فر با اشاره به موقعیت ویژه استان تهران از نظر حجم اتباع بیگانه ای که نسبت به سایر استانهای کشور در خود جای داده است گفت: اقدامات ویژه فرهنگی و ساماندهی در جهت بهسازی اردوگاه عسگرآباد […]
به گزارش مجله اجتماعی پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محمدی فر با اشاره به موقعیت ویژه استان تهران از نظر حجم اتباع بیگانه ای که نسبت به سایر استانهای کشور در خود جای داده است گفت: اقدامات ویژه فرهنگی و ساماندهی در جهت بهسازی اردوگاه عسگرآباد با تکیه بر نگاهی بشردوستانه در تهران انجام شده است.
وی افزود: حمایت از اتباعی که بیشتر از اقشار ضعیف هستندو به کشور ما پناه آوردند از نکات ارزنده و مثبت مدیریتی است که در اداره اتباع استانداری تهران وجود دارد.
احمد محمدی فر با اشاره به فعالیت کارگروه فرعی زیر مجموعه کمیته دایمی پناهندگان در استانها گفت: در این کمیته ها سیاستگذاری ها در جهت حمایت از پناهندگان تعریف شده و در دبیرخانه کمیسیون در جهت قانونی شدن و حمایت تصویب می شوند.
مدیرکل امور اتباع بیگانه وزارت کشور ادامه داد: سیاستگذاریها در جهت عدم تشویق حضور اتباع بیگانه غیرمجاز مصوب می شود و موضوع قانونمندسازی حضور اتباع در کشور را در دستور کار داریم و دفتر اتباع استانداری در حقیقت بر این موضوع پا فشاری می کنند تا هیچ دستگاهی اقداماتی خارج از اصول اتخاذ نکنند.
وی با اشاره به خدمات رسانی مطلوبی که در اردوگاه ها به اتباع بیگانه ارایه می شود تاکید کرد:اردوگاه مکانی است برای تعیین تکلیف پناهجویان و نگاه مسئولان در این بخش نیز بر این اساس است و تکریم انسان و احترام به انسانها براساس دین اسلام در دستور کار است.
محمدی فر با بیان اینکه در ارایه خدمات فرهنگی به اتباع بیگانه حمایت های بین المللی نیز داریم گفت: برای ساماندهی اتباع غیرمجاز که بیشتر آنها در استان تهران حضور دارند که طرحی برای ساماندهی این وضعیت در استان تهران با همکاری دستگاه ها در دستور کار داریم.
مدیرکل امور اتباع وزارت کشور با اشاره به اقداماتی که در راستای اجرای فرمان مقام معظم رهبری اتخاذ شده است عنوان کرد: در حوزهی اقدامات بشردوستانه برای پناهندگان و مهاجرین در اقدامی بی بدیل، 77 هزار دانش آموز از خانواده های اتباع غیر مجاز در مدارس کشور ثبت نام شده اند و با 360 هزار دانش آموز افغان در کنار دانشآموزان ایرانی در حال تحصیل هستند.
وی در مورد بیمه اتباع بیگانه در کشور عنوان کرد: با استفاده از فرانشیزهای دولتی و با استفاده از کمک های بین المللی توانسته ایم تقریبا همه مهاجرین را تحت پوشش بیمه قرار دهیم به طوریکه 120 هزار نفر به عنوان افراد آسیبپذیر تحت حمایت های ویژه قرار دارند و همهی اتباع بیگانه در ایران صرف نظر از اینکه مجاز باشند یا غیر مجاز تحت پوشش خدمات مراقبت های اولیه بهداشت و پیشگیری قرار دارند در خانه های بهداشت مشابه یک ایرانی خدماتی مثل واکسیناسیون از مراقبتهای مادران و نوزادان برخوردار هستند.
محمدی فر ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام شده خدمات اتباع بیگانه این است که حدود 18 هزار دانشجو در مقاطع مختلف در حال تحصیل در دانشگاه های کشور هستند و حدود 40 هزار فارغ التحصیل و دانشآموخته آموزشهای عالی و تکمیلی از اتباع بیگانه در کشور هستند.
مدیرکل امور اتباع بیگانه وزارت کشور، حمایت های معیشتی، لغو دریافت شهریه از اتباع و پناهندگان برای تحصیل فرزندانشان و ارایه خدمات فرهنگی و ورزشی را از دیگر خدماتی برشمرد که از سوی کشور به پناهندگان و اتباع بیگانه ارایه می شود و نظیر آن در هیچ جای دنیا دیده نشده است.
وی تاکید کرد: سازمانهای بین المللی اذعان کردهاند که خدمات جمهوری اسلامی یران به پناهندگان بی نظیر است.
47235
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.