مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، «محمدعلی پیرسبزی» افزود: با مشارکت خوب اصحاب رسانه استان ۱۶۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسانه ای کرونا در روابط عمومی این اداره کل ارسال شد که نفرات برتر توسط هیئت داوران در تهران انتخاب شدند.
وی با تقدیر از همکاری عوامل برگزاری جشنواره خاطرنشان کرد: حوزه هنری استان، بسیج رسانه سپاه فتح استان و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان دستگاه های مشارکت کننده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را در برگزاری این جشنواره یاری کرده اند.
پیرسبزی اظهارکرد: طی ایام کرونا ۱۴ جشنواره برگزار کرده ایم و حدود ۲۰ برنامه متنوع متنوع فرهنگی در راستای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی برگزار کردیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بیش از ۱۶ هزار خبر طی سه ماهه اول کرونا در رسانه های استان انتشار یافت.
دکتر پرویز یزدانپناه، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: طی ایام کرونا کار اطلاع رسانی و فرهنگ سازی برعهده خبرنگاران و رسانه، روحانیون، هنرمندان و ورزشکاران بوده است.
وی با بیان اینکه رسانه ها نقد داشته باشند اما از تخریب پرهیز کنند، افزود: اگر در خصوص کرونا ویروس عادی سازی ادامه یابد و خطرات را بیان نکنیم پس از شهریور ماه با شیوع آنفلوانزا جان مردم را به خطر می اندازد بنابراین رسانه ها با استفاده از متخصصان و صاحب نظران مصاحبه ها و اخباری در جهت پیشگیری از کرونا گرفته و به اطلاع مردم برسانند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ریانه ها و خبرگزاری ها به مردم اطلاع رسانی و آگاهی بخشی صورت گیرد تا تغییر رفتار جهت مقابله با کرونا در استان انجام شود.
همچنین فخرالدین رضایی، رئیس بسیج رسانه کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی ایام کرونا اصحاب رسانه در زمینه “کمکهای مومنانه” و” بهار همدلی” همراهی خوبی داشتند.
احد جمالی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: قلم شریف است و وقتی دست فرد متعهدی می افتد، شرافتمندی می آورد، اکثر اصحاب رسانه استان اینگونه هستند.
وی افزود: خبرنگاران و اصحاب رسانه استان انگیزه دارند و در راستای رسالتی که برعهدهشان گذاشته شده گام برمی دارند.
جمالی تصریح کرد: نقد سازنده باید باشد چرا که مسئولان هم شاید اشتباه کنند و زوایای پنهان امور را نبینند و این وظیفه رسانه هاست که هشدار لازم را بدهند تا مسئولان با علم بهتری مسئولیتهایشان را دنبال کنند.
وی ادامه داد: نمی خواهیم که فضای استان بخصوص در زمینه اصحاب رسانه امنیتی شود البته هر چه می بینم خدمت صادقانه است.
به گزارش صلح خبر، جمالی گفت: اصحاب رسانه و خبرگزاریهای استان در ایام کرونا نمره خوبی گرفتند و با کار کارشناسی و تخصصی در استان و در سطح ملی حرف برای گفتن دارند.
گفتنی است که اسامی منتخبین جشنواره به شرح زیر است؛
• بخش گزارش و مقاله:
نفر اول- در امتداد همدلی و جهاد برای شکست «کرونا» در کهگیلویه_ طیبهسادات سعادتینیک از خبرگزاری فارس
نفر دوم – آتش به اختیارها همچنان در خط مبارزه با کرونا – نسیم راوند از خبرگزاری فارس
نفر سوم – اشتغالزایی بیماری مهلک قرن / بانوی یاسوجی ۳ هزار ماسک دستی تولید کرد- مینو آریانفر از روزنامه سراسری
• گزارشهای شایسته تقدیر:
کرونا و تکرار خاطرات – فرزانه شریفی از خبرگزاری ایرنا
نفر پنجم- بیرونقی بازارهای دهدشت و یاسوج در بهار کرونا / لزوم توجه ویژه دولت به بازار و اصناف / گزارش تحلیلی پایگاه خبری کبنانیوز از صیاد خردمند
• مقاله برگزیده
شرح حال خواندنی از نحوه ابتلا و بهبود خبرنگار کهگیلویه و بویراحمدی مبتلا به کرونا از جمشید ارجمند
• بخش ویدئو
گزارش مراسم عروسی در کرونا- محبوبه هادوی از صداوسیما
• ویدئو های شایسته تقدیر:
تولید لباس محافظتی به همت کادر درمان بهداشت و درمان صنعت و نفت گچساران – میلاد نظری، خبرنگار صداوسیما گچساران
حال و هوای سیزده بدر کرونایی در شهرستان لنده –بدری از پایگاه خبری آوای رودکف
مستند گزارش کمک رسانی به ۲ روستا – وحید آهنگ از پایگاه خبری خبر دیشموک
• بخش ویژه
روایت ۵۵ روز برزخی در “قلب کرونا” سیده زهرا موسوی اصل از پایگاه خبری راه ملت
تلخ و شیرین روزگار کرونایی یک پرستار؛ از ترخیص برادر تا فوت همکار- داریوش بهنیا از خبرگزاری فارس
• بخش خبر و تیتر
نفر اول – با همکاری سپاه و مردم: غیر بومیها برای ورود به سرفاریاب پشت چراغ قرمز ماندند – کیانی باوند از پایگاه خبری دهدشت نیوز
نفر دوم – اقدام جالب یک نانوایی در یاسوج برای مقابله با کرونا -عیسی فتحی از پایگاه صلح خبر
• تیتر شایسته تقدیر
شما قاتل پدر و مادر تان هستید- قربانعلی موسوی شیرازی از پایگاه خبری ندای کهگیلویه و بویراحمد
انتهای پیام