به گزارش صلح خبر منطقه لرستان، آیتالله سید رضا تقوی – رئیس شورای عالی زکات کشور – در جلسه شورای زکات این استان، اظهار کرد: امام راحل (ره) چگونه فریاد زدن در برابر طاغوت را به ما آموخت و راه را نشان داد.
وی با ذکر این مطلب که این جلسه برای اجرای حکم خداوند است، اضافه کرد: تجربیات و اطلاعات در افزایش ترویج فرهنگ زکات در این جلسات بیان میشود.
تقوی با اشاره به اینکه زکات مانند یکی از احکام اسلام حکم حکومتی است، اضافه کرد: فقه را از نگاه زکات تجزیه و تحلیل کنیم.
رئیس شورای عالی زکات کشور با تأکید بر اینکه بایدها و نبایدهای مأمورین زکات از نهجالبلاغه استخراج شده است، اضافه کرد: زکات از چند جهت موردتوجه است کمااینکه جمعآوری و توزیع زکات تحفه الهی است.
وی با ذکر این مطلب که زکات پیامهای متعددی دارد به پیام ایمانی و عرفانی زکات اشاره و گفت: زکات وسیله تقرب به خداوند است، این در حالی است که یکی از وجوه عرفانی زکات این است که با دعا آمیخته است.
تقوی زکات را ادای تکلیف دانست و با ذکر این مطلب که کسی که به زکات معتقد نباشد از حوزه دین و دیانت خارج است، اضافه کرد: زکات حکم حکومتی دارد و دارای پیام انسانی است و آن کمک به نیازمندان و فقیران است.
نماینده ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه فقر را نباید دست کم گرفت و نباید مستمندان را فراموش کرد، افزود: از پیامهای زکات توجه حکومت به فقیران و مستمندان است.
رئیس شورای عالی زکات کشور با ذکر این مطلب که امروز استکبار معیشت مردم را هدف قرار داده است و ما باید مشکل معیشت مردم را حل کنیم، این در حالی است در روایت آمده است که قبر بهتر از فقر است، افزود: فقر موجب ذلت است و اگر ما در زمین غنی نباشیم باید دستمان سمت بیگانه دراز باشد.
وی به خودکفایی در تولید گندم اشاره کرد و با ذکر این مطلب که سالانه هشت میلیون تُن گندم موردنیاز مردم است، اضافه کرد: امسال ۱۳ میلیون گندم تحویل سیلوها شده است.
تقوی پیام زکات را همگرایی آحاد جامعه برشمرد و گفت: پیام دیگر زکات تربیت روح و جان است و موجب توازن جامعه اسلامی و آزمونی برای اغنیا است.
رئیس شورای عالی زکات کشور تقویت کشاورزی و حضور در مزارع را برای تقویت زکات مؤثر دانست و گفت: فقط فصل برداشت فصل تبلیغ زکات نیست و تبلیغ زکات فقط به فصل برداشت خلاصه نشود.
انتهای پیام