امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 297171 |
تاریخ انتشار : 06 مرداد 1398 - 16:26 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر پژوهشگر دانشگاه حکیم سبزواری در پژوهشی مشترک با محققانی از کشورهای کره، انگلیس، آمریکا، استرالیا، چین، برزیل، تایوان، سوئیس، اسپانیا و پرتغال، بار بهداشتی مرگ‌ومیر ناشی از افزایش دما در نتیجه تغییرات آب و هوایی در ۲۸ کشور در سراسر جهان(در ۴۵۹ ایستگاه) را شبیه‌سازی کردند. به گزارش صلح […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

پژوهشگر دانشگاه حکیم سبزواری در پژوهشی مشترک با محققانی از کشورهای کره، انگلیس، آمریکا، استرالیا، چین، برزیل، تایوان، سوئیس، اسپانیا و پرتغال، بار بهداشتی مرگ‌ومیر ناشی از افزایش دما در نتیجه تغییرات آب و هوایی در ۲۸ کشور در سراسر جهان(در ۴۵۹ ایستگاه) را شبیه‌سازی کردند.

به گزارش صلح خبر، فاطمه میوانه، دانشجوی دکتری رشته آب و هواشناسی شهری دانشگاه حکیم سبزواری در توضیح این پژوهش گفت: در این تحقیق بار بهداشتی مرگ و میر ناشی از افزایش دما در نتیجه تغییرات آب و هوایی در ۲۸ کشور در سراسر جهان (در ۴۵۹ ایستگاه) با استفاده از پنج مدل گردش عمومی جو تحت چهار سناریوی (RCP2.6, RCP4.5, RCP6.0 و RCP8.5) شبیه‌سازی شد.

وی افزود: همچنین در این مطالعه براساس داده‌های تاریخی افزایش دما تا سال ۲۰۹۹ شبیه سازی شد و نسبت خطر مرگ‌ومیر و ارتباط آن با دما با روش‌های آماری مدلسازی شدند.

میوانه با اشاره به اینکه نتایج مطالعه حاکی از آنست که بیشترین افزایش دما طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۹۹ در کانادا و فنلاند قابل وقوع است و کمترین افزایش دمایی در ایرلند و آرژانتین برآورد شده است، اظهار کرد: علاوه بر این، یافته های این پژوهش بیانگر آنست که به ازای هر ۱ درجه سانتی گراد افزایش دما، تعداد مرگ و میر بیش از حد، در کشورهای گرمسیری افزایش می‌یابد. افزایش دما در این مناطق موجب تاثیر گذاری بر افراد آسیب‌پذیر و افزایش هزینه ها و بار بهداشتی در کشورها خواهد شد.

نتایج این پژوهش مشترک بین‌المللی در مقاله‌ای تحت عنوان: Perdicted temperature-increase -induced global health burden and its regional variability  در مجله معتبر Environment International از انتشارات الزویر چاپ شده است. این مجله دارای IF: 7.943 بوده و جزو ۱۰ مجله عالی در زمینه مربوطه است و دارای رتبه Q1 در نشریات علمی است.

بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، این مقاله از طریق لینک https://doi.org/10.1016/j.envint.2019.105027 قابل دسترسی است.
 

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید