امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 231287 |
تاریخ انتشار : 02 خرداد 1397 - 13:30 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟! ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: ترکیب گوشت مرغ و گوشت گوساله و گوسفند باعث دورنگی این کباب‌های خوشمزه شده است. این کباب را برای آخر هفته تهیه کنید و از آن لذت ببرید. مواد لازم: گوشت گوساله (چرخ کرده): […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!

ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: ترکیب گوشت مرغ و گوشت گوساله و گوسفند باعث دورنگی این کباب‌های خوشمزه شده است. این کباب را برای آخر هفته تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 350 گرم
    گوشت قلوه گاه گوسفند (چرخ کرده): 350 گرم
    سینه مرغ: 4 عدد
    پیاز: 2 عدد
    زعفران (دم کرده): 2 قاشق سوپ خوری
    تخم مرغ: یک عدد
    آب لیمو ترش (تازه): به مقدار لازم
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    روغن مایع: به مقدار لازم

تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!

طرز تهیه:

  1. پیازها را رنده کنید و آب آنها را بگیرید.
  2. گوشت گوساله و گوشت گوسفندی چرخ شده را در ظرف مناسبی بریزید.
  3. پیاز رنده شده، تخم مرغ، یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
  4. مواد را خوب ورز دهید تا یکدست و چسبنده شوند.
  5. این مخلوط را داخل ظرف در بسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
  6. سینه های مرغ را از پهنا به دو یا سه قسمت برش دهید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شوند.
  7. سپس آنها را به ابعاد کوچ برش دهید.
  8. یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده، مقداری روغن مایع، مقداری آب لیموترش تازه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  9. سینه های مرغ را حدود 30 دقیقه یا بیشتر در داخل این مواد استراحت دهید تا مزه دار شوند.
  10. پس از گذشت این مدت، تکه های مرغ مزه دار شده را به سیخ چوبی بکشید
  11. مخلوط گوشت را دور آنها فشار داده و با کمک انگشتان خود شکل دهید.
  12. این کباب های خوشمزه را در سینی فر از قبل چرب شده بچینید.
  13. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
  14. سپس سرو کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید