امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 351286 |
تاریخ انتشار : 16 فروردین 1399 - 8:20 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر صلح خبر/مرکزی استاندار استان مرکزی گفت: لازمه جهش تولید فراهم کردن زیرساخت هاست. سیدعلی آقازاده در گفت‌وگو با صلح خبر، درخصوص الزامات تحقق جهش تولید در استان مرکزی اظهار کرد: اصلی ترین لازمه تحقق شعار سال جاری فراهم کردن زیرساخت های مورد نیاز است و یکی از زیرساخت های […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

صلح خبر/مرکزی استاندار استان مرکزی گفت: لازمه جهش تولید فراهم کردن زیرساخت هاست.

سیدعلی آقازاده در گفت‌وگو با صلح خبر، درخصوص الزامات تحقق جهش تولید در استان مرکزی اظهار کرد: اصلی ترین لازمه تحقق شعار سال جاری فراهم کردن زیرساخت های مورد نیاز است و یکی از زیرساخت های مورد نیاز در استان مرکزی در این حوزه تامین آب و برق مورد نیاز صنایع است. این نیاز در شهرهایی نظیر ساوه و زرندیه به دلیل تراکم بالای واحدهای صنعتی و تولیدی بیشتر احساس می‌شود.

وی به استقبال بالا از سرمایه گذاری در استان مرکزی اشاره کرد و افزود: تامین زیرساخت هایی نظیر آب و برق با مصرف صنعتی یکی از تمهیداتی است که دولت برای آن سازوکارهای خاصی را اندیشیده است، اما مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاران موجب تسریع در فراهم کردن این زیرساخت ها خواهد شد.

استاندار مرکزی لازمه تحقق جهش و شتاب در تولید را هم‌افزایی و انسجام قوای سه گانه و بخش خصوصی در راستای توسعه هر چه بیشتر اقتصاد کشور دانست و افزود: تسهیل و روان سازی قوانین و مقررات، حذف قوانین و مقررات دست و پاگیر، حذف موانع پیش روی رونق و جهش تولید، اعطای تسهیلات هدفمند، ایجاد معافیت های مالیاتی و اعمال سیاست های تشویقی برای  صادرکنندگان و تولیدکنندگان و ایجاد زیرساخت مورد نیاز، از مولفه های اصلی و مهم جهش در تولید کشور است.

وی با تاکید بر اینکه جهش تولید در ادامه و امتداد رونق تولید قرار دارد، گفت: هدایت نقدینگی کشور به سمت تقویت تولید داخلی و کارآفرینی و برنامه ریزی متناسب با هر آنچه که تولید را شتاب می بخشد، باید مورد توجه و اهتمام تصمیم گیران و سیاست گذاران قرار گیرد.

آقازاده در ادامه، کمبود آب در حوزه صنعت را یکی از مشکلات استان بویژه در شهرستان ساوه و زرندیه دانست و افزود: طرح انتقال آب سهم ساوه از سد کوچری یکی از پروژه های در دست اجرا در راستای تامین آب مورد نیاز صنایع شهرستان به شمار می‌رود.

وی ۴۰۰ لیتر بر ثانیه آب از سد کوچری را سهم شهرستان ساوه گفت و افزود: به دلیل محدودیت در تخصیص منابع مالی، لوله گذاری طرح انتقال آب از سد کوچری به ساوه به طول بیش از ۱۲۰ کیلومتر با وقفه ای طولانی مواجه شده است و این وقفه موجب شد که شهرستان ساوه نتواند از این حقابه بهره برداری کند.

استاندار مرکزی افزود: برای تسریع در اجرای عملیات لوله گذاری و انتقال آب با اخذ مجوز اعمال ماده ۵۶ از سوی دولت مقرر شد که تامین هزینه بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان اجرای این طرح توسط بخش خصوصی انجام شود و دولت ظرف مدت چندسال این مبلغ را پرداخت کند.

وی تصریح کرد: بهره‌برداری از طرح انتقال آب سهم ساوه از سد کوچری تحول اساسی را در تامین یکی از نیازهای این شهرستان در حوزه مصارف صنعتی و کشاورزی ایجاد خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید