امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 157299 |
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1396 - 10:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا،مهندس آبش در یک میزگرد رادیویی درباره وضعیت تالاب‌ها در سال ۹۶ گفت: وضعیت تالاب‌ها در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته، وضعیت بهتری دارد زیرا تلاش های زیادی شده است که مطالبات عمومی ارتقاء پیدا کند. نسبت به سالیان گذشته مردم به شکل خیلی بهتری در […]

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا،مهندس آبش در یک میزگرد رادیویی درباره وضعیت تالاب‌ها در سال ۹۶ گفت: وضعیت تالاب‌ها در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته، وضعیت بهتری دارد زیرا تلاش های زیادی شده است که مطالبات عمومی ارتقاء پیدا کند. نسبت به سالیان گذشته مردم به شکل خیلی بهتری در مورد کارکرد تالاب ها و ارزش بسیار زیاد آن‌ها مطلع شده‌اند.

وی به توجه بیشتر مسئولان به تالاب‌ها نیز اشاره کرد و گفت: از نظر حقوقی و قانونی نیز مسئولان تلاش خیلی زیادی کرده‌اند تا موانع قانون حمایت از تالاب‌ها مرتفع شود. اخیرا در مجلس شورای اسلامی لایحه حفاظت از تالاب‌ها مصوب شد که از نظر قانونی و حقوقی قدم مثبت و بزرگی است.

مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب های ایران افزود: در سطوح مختلف مانند ریاست جمهوری نیز توجه خیلی زیادی به تالاب‌ها و حفظ آن‌ها می‌شود و تلاش‌های بسیار گسترده‌ای برای حفظ دریاچه‌ها و تالاب‌ها شده است. وضعیت فیزیکی و بیولوژیک تالاب‌ها نیز به همین دلیل که آگاهی عمومی افزایش پیدا کرده ، اوضاع و احوال بهتری دارد و در سال‌های آینده نیز وضعیت مناسب‌تر خواهد بود.

در ادامه دکتر عباسپور-رئیس انجمن متخصصین محیط زیست– با بیان اینکه عوامل مختلفی وجود دارد که باعث بحرانی‌تر شدن وضعیت تالاب‌ها شده است،گفت: در حالت کلی عواملی که باعث ایجاد بحران شده ، دو دسته هستند و شامل عوامل انسانی و مدیریتی و عوامل طبیعی می‌شود.

وی درباره عوامل انسانی اظهارکرد: در این بخش اقداماتی صورت گرفته که باعث ایجاد مشکل شده است. به عنوان مثال  آب تالاب هامون به سمت چاه نیمه‌ها هدایت می‌شد. این کار در کنار احداث سد در افغانستان، مشکلاتی را برای تالاب هامون ایجاد کرده است.

رئیس انجمن متخصصین محیط زیست ادامه داد: مساله دیگر استفاده بی‌رویه از منابع آب‌های زیرزمینی است که در رابطه با منطقه تالاب ها ایجاد شده بود و اساسا یکی از مشکلات دریاچه ارومیه نیز همین برداشت‌های بی رویه بود. قطع حق‌آبه تالاب‌ها نیز مشکل دیگری بود که توسط عوامل انسانی به وجود آمد.

به گزارش سایت رادیو گفت و گو عباسپور درباره عوامل طبیعی گفت: خوشبختانه با توجه به بارندگی‌های مناسبی که در انتهای سال ۹۵ صورت گرفت،مشکلات برخی از تالاب‌ها حل شد اما نباید این را به عنوان عاملی اصلی برای حل مشکل تالاب‌ها در نظر بگیریم. گرمایش زمین و تغییر اقلیم نیز عامل دیگری است که می‌توان از آن به عنوان عوامل طبیعی نام برد.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید