امروز: جمعه, ۲۷ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 23 محرم 1447 | 2025-07-18
کد خبر: 215194 |
تاریخ انتشار : 13 دی 1396 - 14:58 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر معاون اجتماعی وزارت بهداشت گفت: در آخرین جلسه شورای عالی سلامت مصوبه‌ی تاسیس مجمع ملی سلامت، مجمع سلامت استان و کانون های اجتماع محور محله در سراسر کشور تصویب شد. محمد هادی ایازی معاون اجتماعی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار صلح خبر گفت: ما به دنبال اجتماعی شدن […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

معاون اجتماعی وزارت بهداشت گفت: در آخرین جلسه شورای عالی سلامت مصوبه‌ی تاسیس مجمع ملی سلامت، مجمع سلامت استان و کانون های اجتماع محور محله در سراسر کشور تصویب شد.

محمد هادی ایازی معاون اجتماعی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار صلح خبر گفت: ما به دنبال اجتماعی شدن حوزه سلامت هستیم. یکی از برنامه های وزارت بهداشت و درمان در دولت دوازدهم، اجتماعی شدن نظام سلامت بود. مردم باید در سلامت خود نقش ایفا کنند و هر فرد باید به فکر سلامت خود، خانواده و هموطنان خود باشد و این در گرو فعالیت سازمان های مردم نهاد، کانون های اجتماع محور سلامت و انجمن های مرتبط با حوزه سلامت است.

وی افزود: مردم جامعه می بایست سبک زندگی انتخاب کنند که بیمار نشوند، به طور مثال تحرک بیشتری داشته باشند؛ دخانیات مصرف نکنند و قند، شکر و چربی کمتری استفاده کنند.

ایازی ادامه داد: در اجتماعی شدن نظام سلامت به دنبال استفاده از ظرفیت سازمانها، نهادها و مردم به نفع سلامت استفاده کنیم.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت گفت: معتقدم که ما مدیران سلامت حداکثر ۲۵درصد در سلامت تاثیرگذاریم و ۷۵درصد آن در اختیار مردم و نهادهای دیگر است. اکنون حدود ۵ میلیون نفر در کشور به بیماری دیابت مبتلا هستند و بیش از ۵ میلیون نفر نیز دچار اضافه وزن و چاقی هستند. نهادها و صنفهای مرتبط با خوراک مردم مانند نانواها، رستورانها و فست‌فودها و قنادی ها می‌توانند رفتاری در پیش بگیرند که به کمتر بیمار شدن مردم کمک کنند. و این نمونه ی عینی مشارکت است به معنای آنکه مردم در جریان امور مربوط به سلامت قرار می گیرند و صنف ها نیز درگیر این موضوع هستند.

ایازی اظهار کرد: ما در کشور ۱۳۳ صنف داریم و معتقدیم که تمام صنوف به نوعی در سلامت مردم نقش دارند و می بایست برای تمام آنها برنامه ریزی داشت.

وی ادامه داد: شهرداری؛ صنف ها، نهادها و انجمن ها  در سلامت مردم نقش موثر دارند که ما درصدد ارتباط با آنها هستیم و فلسفه ی ایجاد چنین معاونتی در وزارت بهداشت همین رویکرد است.

معاون اجتماعی وزارت بهدشت گفت: در آخرین جلسه ی شورای عالی سلامت مصوبه ای تصویب شد مبنی بر اینکه مجمع ملی سلامت، مجمع سلامت استان و کانون های اجتماع محور محله را احداث کنیم. در این کانون های اجتماع محور محله می تواند بیماران دیابتی، مادران باردار، سالمندان و قشرهای مختلف جامعه را در خود جای می دهد.  هنگامی که فردی درگیر یک بیماری است انگیزه ی حضور در کلاس های مربوط به بیماری در آن بیشتر می شود.

وی در آخر گفت: تاسیس کانون های اجتماع محور در سطح محلات کل کشور در آخرین جلسه ی شواری عالی به تصویب رسید و از برنامه های جدی وزارت بهداشت و درمان به شمار می آید.

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید