امروز: چهارشنبه, ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 3 ذو القعدة 1446 | 2025-04-30
کد خبر: 284131 |
تاریخ انتشار : 13 خرداد 1398 - 13:58 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر حدود ۴۶۰۰ سال پیش،‌ مصریان باستان فلات «‌جیزه» را به مکانی برای دفن مهم‌ترین فرمانروایانشان تبدیل کردند و امروزه این فرصت برای باستان‌شناسان و علاقه‌مندان به دنیای باستان‌شناسی فراهم شده تا بتوانند در کنار کامپیوترهای خود، به کاوش در این مکان بپردازند. به گزارش صلح خبر و به نقل از […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

حدود ۴۶۰۰ سال پیش،‌ مصریان باستان فلات «‌جیزه» را به مکانی برای دفن مهم‌ترین فرمانروایانشان تبدیل کردند و امروزه این فرصت برای باستان‌شناسان و علاقه‌مندان به دنیای باستان‌شناسی فراهم شده تا بتوانند در کنار کامپیوترهای خود، به کاوش در این مکان بپردازند.

به گزارش صلح خبر و به نقل از واشنگتن پست، «پروژه دیجیتالی جیزه» نام پروژه جدیدی است که تمام اطلاعات مربوط به تاریخچه اکتشافات شهر «‌جیزه» را به به دنیای مدرن منتقل می‌کند. این پروژه شامل ده‌ها هزار تصویر، مطالعات و بررسی‌های باستان‌شناسان درباره مکان‌های تاریخی واقع در «جیزه» است که به کمک جدیدترین تکنولوژی حال حاضر ارائه خواهد شد.

این پروژه در موزه هنرهای زیبا شهر «بوستون»، توسط «پیتر در مانوئلین» و با استفاده از نتایج مطالعات «جرج ریزنر» مصرشناسی که به مدت ۴۰ سال به تحقیق در «جیزه» مشغول بود، آغاز به کار خواهد کرد.

بخشی از آثار باستانی متعلق به «جیزه» دیگر در مصر نگهداری نمی‌شوند و در قالب مجموعه‌های متفاوت در سراسر جهان به نمایش گذاشته می‌شوند. «پروژه دیجیتالی جیزه» تمامی این آثار را در کنار شواهد اولیه حفاری و اکتشاف آن‌ها در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

نتیجه این پروژه، در کنار هم قرار گرفتن تصاویر اولیه مکان‌های تاریخی مصر در کنار تصاویر جدیدترین اکتشافات این مناطق است.

این پروژه دیجیتالی با ارائه تصاویر سه بعدی از مکان‌های دیدنی «جیزه»، این امکان را به مخاطبان می‌دهد تا حضور خود را در داخل بناهای حیرت‌انگیزی همچون هرم «خفرع» تصور کنند. از آن‌جایی که این رویداد برای دانشگاهیان جالب توجه است، امکان استفاده از بخشی از امکانات این پروژه دیجیتالی برای پشت میز نشینان نیز مقدور شده است.

تمامی مدل‌های سه بعدی این مجموعه تاریخی با عکس، ویدئو و اسناد همراه خواهد بود. این پروژه این فرصت را به مخاطبان می‌دهد تا تصاویر اولیه مکان‌های تاریخی مصر باستان را مشاهده کنند و زحمات کارشناسان امروزی که گنجینه باستانی مصر را برای همگان قابل مشاهده می‌کنند، گرامی بدارند.

انتهای پیام.

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید