امروز: دوشنبه, ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 12 شعبان 1446 | 2025-02-10
کد خبر: 362009 |
تاریخ انتشار : 13 خرداد 1399 - 6:10 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر مصرف مواد غذایی سرشار از چربی‌های اشباع شده ممکن است قدرت تمرکز را کاهش دهد. به گزارش صلح خبر، نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد طی چند ساعت پس از مصرف مواد غذایی سرشار از چربی‌های اشباع شده توانایی فرد برای تمرکز کردن کاهش پیدا می‌کند. نتایج یافته‌های جدید تاکید […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

مصرف مواد غذایی سرشار از چربی‌های اشباع شده ممکن است قدرت تمرکز را کاهش دهد.

به گزارش صلح خبر، نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد طی چند ساعت پس از مصرف مواد غذایی سرشار از چربی‌های اشباع شده توانایی فرد برای تمرکز کردن کاهش پیدا می‌کند.

نتایج یافته‌های جدید تاکید کننده هرچه بیشتر بر رابطه بین روده و مغز انسان و ضرورت کاهش مصرف مواد غذایی حاوی چربی‌های اشباع شده است.

دفتر ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری در آمریکا به افراد توصیه کرده است که میزان مصرف چربی‌های اشباع شده موجود در فراورده‌های حیوانی از جمله گوشت و لبنیات را محدود کنند.

کارشناسان و محققان سلامت عمومی ایده‌های متفاوتی را در مورد نقش مصرف چربی و وضعیت کلی سلامت افراد مطرح کرده‌اند که خود موجب اختلاف نظر شده است. هرچند، در سال ۲۰۱۸ بازبینی نتایج و شواهد موجود در مورد مصرف مواد چربی و سلامت انسان نشان داد خطر ابتلا به بیماری کرونری قلبی با خودداری از مصرف چربی‌های اشباع شده و جایگزین کردن آن با چربی‌های اشباع نشده کاهش پیدا می‌کند.   

همچنین شواهدی مبنی بر رابطه بین وضعیت سلامت روده فرد با مغز و عملکرد شناختی آن وجود دارد.

در این بررسی متخصصان به ارزیابی تاثیر چربی‌های اشباع شده بر میزان کوتاه مدت قدرت تمرکز فرد پرداختند. به همین منظور آنان به جمع‌آوری اطلاعاتی که در یک بررسی دیگر با موضوع تاثیر چربی‌های اشباع شده بر التهاب و احساس خستگی در میان زنان مبتلا به سرطان بدست آمده بود پرداختند.

متخصصان ابتدا با انجام تست‌هایی عملکرد شناختی افراد و میزان قدرت تمرکز آنان را مورد ارزیابی قرار دادند. سپس از شرکت‌کنندگان درخواست شد دو وعده غذایی حاوی چربی‌های اشباع شده و اشباع نشده مصرف کنند.

به گزارش مدیکال نیوزتودی، پس از گذشت پنج ساعت مجدد عملکرد شناختی این افراد مورد ارزیابی قرار گرفت. متخصصان دریافتند افرادی که از مواد غذایی سرشار از چربی‌های اشباع شده مصرف کرده بودند نسبت به مصرف‌کنندگان وعده غذایی با میزان چربی پایین در انجام تست‌ها عملکرد ضعیف‌تری داشته‌اند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید