امروز: پنجشنبه, ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 12 شوال 1446 | 2025-04-10
کد خبر: 243268 |
تاریخ انتشار : 08 آبان 1397 - 15:26 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله هنری صلح خبر به گزارش صلح خبر، جمشید جعفرپور از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که به تماشای نمایش میدانی «رسول» نشست، درباره اختصاص بودجه به تئاتر گفت: مجلس شورای اسلامی به صورت جزئی وارد شاخه­‌های هنر نمی‌­شود، بلکه تلاش می‌کند اگر بودجه‌ای برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌آید، آن […]

به گزارش مجله هنری صلح خبر

به گزارش صلح خبر، جمشید جعفرپور از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که به تماشای نمایش میدانی «رسول» نشست، درباره اختصاص بودجه به تئاتر گفت: مجلس شورای اسلامی به صورت جزئی وارد شاخه­‌های هنر نمی‌­شود، بلکه تلاش می‌کند اگر بودجه‌ای برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌آید، آن را تقویت کرده و افزایش دهد.

وی درباره حمایت مجلس از تئاترهای میدانی و آیینی مانند نمایش «رسول» گفت: وقتی مجلس بخواهد از هنر پشتیبانی کند، وارد شاخه‌های هنری همچون سینما و تئاتر به صورت جزئی نمی­شود،  بلکه تلاش می­‌کند اگر بودجه‌ای برای وزارت ارشاد اختصاص پیدا می کند، آن را تقویت کرده و افزایش دهد. به طور طبیعی کارهای اجرایی در محدوده فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاه‌های تابع است اما در اظهارنظرها و توصیه­‌هایی که به مسئولان اجرایی می‌کنیم، به تئاتر و به‌­خصوص تئاتر دینی اهمیت ویژه‌ای می‌دهیم.

حجت السلام احمد سالک از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز به تماشای نمایش میدانی «رسول» نشست، تأکید کرد: مسئولان تئاتر باید ارتباط خود را با مجلس بیشتر کرده و فعالیت‌هایی را که انجام می‌دهند منعکس کنند تا این فعالیت‌ها تقویت شود.

وی درباره حمایت مجلس از تئاترهای مذهبی و آثاری که در فضای گسترده‌تر اجرا می‌شود، گفت: یکی از نکات مهمی که نقش اساسی در آموزش و فراگیری مخاطبان دارد، دانستن این موضوع است که ۷۵ درصد فراگیری از راه چشم و ۱۵ درصد از راه گوش صورت می­‌گیرد. بنابراین، فیلم، موسیقی، تئاتر و به‌­طور کلی هنر نقش بسیار اساسی در آموزش‌های دینی و اسلامی دارد و دلیل این­­که کارهای محیطی و آثار بزرگ نماشیی بیشتر در ذهن می‌مانند و پیام آنها ماندگار است، همین نکته است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: مجلس به خصوص کمیسیون فرهنگی به همان اندازه‌ای که برای گسترش فعالیت‌های دینی اعتبار مالی و معنوی اختصاص می­‌دهد، نسبت به نمایش‌­هایی از قبیل نمایش‌­های مذهبی و آیینی هم فعال است و تلاش می‌کند.

حجت الاسلام سالک در خصوص کمبودهای موجود در نمایش‌های مذهبی نیز اعلام نمود: تربیت نیروهایی که بتوانند در نقش‌­های اساسی و ارزشی کار کنند، مهم است و این جزو مسائلی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  باید در آن سرمایه گذاری کند. دومین موضوع، مربوط به تأمین منابع مادی برای گسترش این فرهنگ است که هر دوی این موارد به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مربوط می شود که باید در لایحه بودجه پیش بینی شود تا کمیسیون فرهنگی مجلس بتواند از آن حمایت کند.

کد خبر 4445675
فریبرز دارایی

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید