امروز: یکشنبه, ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 27 صفر 1446 | 2024-09-01
کد خبر: 210149 |
تاریخ انتشار : 16 آذر 1396 - 16:30 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر بیف استراگانف؛ غذای معروف روسی سایت ایزی پز – نگین نورخدایی: یکی از غذاهای معروف روسی که در تمام دنیا شناخته شده هست و اغلب با مرغ یا گوشت پخته میشه و بسیار خوشمزه است.   مواد اولیه:       100 گرم راسته گوساله     50 گرم خامه صبحانه […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

بیف استراگانف؛ غذای معروف روسی

سایت ایزی پز – نگین نورخدایی: یکی از غذاهای معروف روسی که در تمام دنیا شناخته شده هست و اغلب با مرغ یا گوشت پخته میشه و بسیار خوشمزه است.
 

مواد اولیه:
 
  •     100 گرم راسته گوساله
  •     50 گرم خامه صبحانه
  •     1 قاشق سوپخوری آردنول
  •     100 میلی لیتر شیر
  •     200 گرم سیب زمینی
  •     7.5 گرم کره
  •     0.5 عدد پیاز
  •     2 عدد برگ بو
  •     100 گرم قارچ
  •     30 میلی لیتر روغن
  •     1 به مقدار لازم نمک
  •     1 به مقدار لازم فلفل سیاه
  •     2 عدد میخک
 

بیف استراگانف
 آماده سازی مواد اولیه:
 
  1. مواد اولیه را بشویید و خشک کنید.
  2. سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و خلالی نازک خردکنید. گوشت را به‌صورت نوارهای 1 در 3 سانتیمتر خردکنید.قارچ را اسلایسی خردکنید.
  3. سرخ کردن سیب‌زمینی: تابه ترجیحاً نچسب را روی حرارت بالا قرار داده و 3/2 روغن را در تابه بریزید تا داغ شود.سیب‌زمینی‌ها را درون روغن داغ سرخ‌کنید.

دستورپخت :

 
  1. در زمان سرخ شدن سیب‌زمینی‌ها در تابه‌ای دیگر باقیمانده روغن را ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا بپزد و رنگ آن قهوه‌ای شود. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. قارچ را به مخلوط بیف اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ قارچ طلایی شود.
  2. پیاز را پوست کنده و از وسط به دونیم کنید. با نوک چاقو روی پوست خارجی پیاز چهار شیار ایجاد کنید و در هرکدام یک عدد برگ بو و میخک فروکنید. در قابلمه‌ای برروی شعله کم، شیر را ریخته پیاز را در آن قرار دهید تا دور شیر در قابلمه حباب ایجاد شود. در این حین تابه‌ای را روی حرارت پایین قرار داده و کره را در آن آب کنید. آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. سپس پیاز را از قابلمه خارج و شیر را به آرد به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست و غلیظ شود.
  3. در آخر که سس را از روی حرارت برداشتید به‌دلخواه می‌توانید خامه را اضافه کنید. برای سرو غذا می‌توانید سس و مخلوط بیف را باهم ترکیب کنید یا اینکه سس را در ظرف سرو روی بیف ریخته و با سیب‌زمینی تزئین کنید. نوش جان!

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید