به گزارش صلح خبر، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، نتایج بررسی که دفتر مرکزی آمار سوریه در ۱۱ استان از مجموع ۱۴ استان این کشور انجام داده است، نشان میدهد، ۲۸.۷ درصد از ساکنان سوریه از امنیت غذایی محروم بوده و ۳۸.۱ درصد آنها در معرض خطر نبود امنیت غذایی قرار دارند. بالاترین میزان نبود امنیت غذایی در استان حماة با ۵۳ درصد و پس از آن در قنیطره با ۴۶ درصد و سپس حلب با ۳۶.۶ درصد به ثبت رسیده است.
همچنین نتایج تحقیق اجتماعی و جمعیت شناسی سال ۲۰۱۷ نشان داد، ساکنان مناطق شهری و روستایی از نظر میزان محرومیت از امنیت غذایی به یکدیگر نزدیک هستند، تنها این شاخص در مناطق روستایی کمی بالاتر است و خانوادههای روستایی تنها پنج درصد بیشتر از خانوادههای شهری با مشکلات غذایی مواجه هستند.
طبق نتایج این تحقیق، میانگین هزینههای خانوادههایی که از آنها تحقیقات به عمل آمده، به ۱۱۵.۹ هزار لیره سوریه (معادل ۲۳۲ دلار) میرسد این در حالی است که میانگین درآمد این خانوادهها حدود ۳۵ هزار لیره (معادل حدود ۷۰ دلار) است.
بیشتر هزینهها یعنی حدود ۵۸.۵ درصد آنها به غذا اختصاص مییابد. دمشق بالاترین میزان هزینهها را با ۱۳۷ هزار لیره در ماه میان استانهای سوریه دارد، در حالی که قنیطره با ۵۸ هزار لیره کمترین میزان هزینه را دارد.
همچنین نتایج این تحقیق که با همکاری هیئت برنامهریزی سوریه و برخی نهادهای بینالمللی انجام شده است، نشان میدهد: میانگین بیکاری در سطح استانهای سوریه ۱۵.۲ درصد است و استانهای قنیطره و حسکه با ۲۸ درصد بالاترین نرخ بیکاری و استانهای حماة و حلب با ۱۰ درصد کمترین میانگین را دارند.
شاخص دیگری که به وضعیت اسکان اختصاص دارد، نسبت آوارگان سوری را ۱۸ درصد نشان میدهد و میزان ساکنان دائم مناطق مختلف بیش از ۸۱ درصد بوده و تعداد آنهایی که با کوچ به خانههایشان بازمیگردند، بسیار اندک هستند.
این تحقیق در مورد ۲۸ هزار خانواده در استانهای مختلف سوریه به جز رقه، ادلب و دیرالزور انجام شده است.
انتهای پیام