امروز: دوشنبه, ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / 17:19:40 | برابر با: الإثنين 23 شوال 1446 | 2025-04-21
کد خبر: 282340 |
تاریخ انتشار : 06 خرداد 1398 - 14:50 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر برای نخستین بار در سال جاری ارزش بیت کوین به ۹۰۰۰ دلار رسید. به گزارش صلح خبر به نقل از سی ان بی سی، ارز مجازی بیت کوین بار دیگر بر مدار صعودی قرارگرفته است و با افزایش تقاضای معامله گران برای خرید آن، روزهای خوبی را سپری می‌کند. […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

برای نخستین بار در سال جاری ارزش بیت کوین به ۹۰۰۰ دلار رسید.

به گزارش صلح خبر به نقل از سی ان بی سی، ارز مجازی بیت کوین بار دیگر بر مدار صعودی قرارگرفته است و با افزایش تقاضای معامله گران برای خرید آن، روزهای خوبی را سپری می‌کند. در تازه‌ترین دور از افزایش قیمت بیت کوین ارزش هر واحد بیت کوین برای نخستین بار در سال جاری به ۹۰۰۰ دلار نیز رسید هر چند که در نهایت ارزش این ارز با ایستادن در سطح ۸۹۳۷.۲۵ دلاری به کار خود خاتمه داد.

ارزش بیت کوین در شرایطی به بالاترین سطح خود از یازدهم می ۲۰۱۸ رسیده است که تنها طی ۲۴ ساعت ارزش آن ۹ درصد و از ابتدای امسال تاکنون ارزش آن بیش از ۱۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

با آغاز دور جدید روند صعودی ارزهای مجازی برخی از شرکت‌های بزرگ به دنبال معرفی و عرضه ارز مخصوص خود برآمده اند. شرکت سازنده تلفن همراه “اچ تی سی” به تازگی اعلام کرده است در حال بررسی توانایی‌های ارزهای مجازی برای خدمت رسانی بهتر به مشتریان خود است. فیس بوک نیز از عرضه ارز مجازی خود در سال آینده خبر داده است. این ارز مجازی که به نام “گلوبال کوین” عرضه خواهد شد نخستین ارز مجازی عرضه شده توسط غول‌های فناوری آمریکایی است و طبق اعلام مسئولان شرکت فیس‌بوک، انتظار می‌رود این ارز در کشورهای زیادی از جهان مورد استقبال قرار گیرد.

ارزهای مجازی مهم دیگر نیز از روند صعودی در بازار بی نصیب نماندند به گونه‌ای که امروز ارزش هر واحد اترتیوم به ۲۶۸.۱۶ دلار، لایت کوین به ۱۱۴.۲۷ دلار، بیت کوین کش به ۴۳۴.۲۰ دلار، زد کش به ۷۴.۲۸ دلار، دش به ۱۶۳.۹۲ دلار و مونرو به ۹۴.۱۸ دلار رسید.

ارزهای مجازی می‌توانند در دنیای واقعی برای بسیاری از امور نظیر رزرو هتل، پرداخت هزینه غذا و حتی اجاره خانه مورد استفاده قرار گیرند اما ناشناس‌ماندن استفاده کنندگان، یکی از بزرگ‌ترین ضعف‌های این ارز است. به دلیل همین ناشناس ماندن نیز این ارزها از محبوبیت بالایی در بین تبهکاران و مجرمان مالی برخوردار هستند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید