امروز: چهارشنبه, ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 3 ذو القعدة 1446 | 2025-04-30
کد خبر: 245396 |
تاریخ انتشار : 12 آذر 1397 - 16:59 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر قرارداد طراحی و ساخت و تحویل اولین سامانه کمک ناوبری بصری (روشنایی باند) بین جهاددانشگاهی (خواجه نصیرالدین طوسی) و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری منعقد شد. به گزارش صلح خبر، امضای قرارداد طراحی و ساخت و تحویل اولین سامانه کمک ناوبری بصری […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

قرارداد طراحی و ساخت و تحویل اولین سامانه کمک ناوبری بصری (روشنایی باند) بین جهاددانشگاهی (خواجه نصیرالدین طوسی) و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری منعقد شد.

به گزارش صلح خبر، امضای قرارداد طراحی و ساخت و تحویل اولین سامانه کمک ناوبری بصری (روشنایی باند) بین جهاددانشگاهی (خواجه نصیرالدین طوسی) و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری ظهر امروز (۱۲ آذرماه) با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور، دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی و رحمت‌ا… مهابادی مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در محل این شرکت منعقد شد.

شناسایی و مستندسازی نیازهای پژوهشی و فناوری در زمینه تجهیزات هوانوردی و فرودگاهی، انجام مطالعات پژوهشی و فناوری در زمینه توسعه دانش فنی و انتقال آن، ارایه خدمات علمی، نظارتی و مشاوره‌ای در موضوعات مرتبط با نیازهای هوایی کشور، توسعه و بومی‌سازی فناوری‌های مورد نیاز متناسب، انجام پژوهش‌های کاربردی در حوزه‌های مخابرات، قدرت، الکترونیک، کنترل و فناوری اطلاعات موردنیاز، اجرای طرح‌های پژوهشی کاربردی در حوزه‌های تجهیزات هوانوردی و فرودگاهی شرکت مطالعه و ساخت دستگاه‌های اندازه‌گیری و شبکه‌های هوشمند و سایر تجهیزات مورد نیاز، بهره‌برداری شرکت از کلیه امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری پارک‌های علم‌وفناوری و مراکز رشد خلاقیت و نوآوری جهاددانشگاهی در حوزه‌های مورد نیاز و پیگیری و ایجاد بانک اطلاعاتی دانشجویان و اساتید عالی و نخبه در کلیه دانشگاه‌های کشور، کمک در بهره‌مندی از آن‌ها در طرح‌ها و پروژه‌های مورد نیاز صنعت هواپیمایی، انتشار نتایج علمی و تحقیقات انجام شده در نشریات جهاددانشگاهی، اجرای پروژه‌های ملی صنعت حمل‌ونقل هوایی توسط جهاد با نظارت شرکت، ایجاد زمینه‌های لازم جهت Scale up کردن پروژه‌های پژوهشی تا مرحله نیمه‌صنعتی و صنعتی، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت و کارگاه‌های آموزشی مرتبط با حوزه صنعت هواپیمایی برای شرکت و ارائه گواهی‌نامه‌های مرتبط اعطای سهمیه و تسهیلات ویژه در دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت عمومی و تخصصی برگزارشده توسط جهاد مرتبط با صنعت هوایی کشور از دیگر زمینه‌های همکاری در متن این قرارداد است.

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاددانشگاهی، در این مراسم چهار قرارداد شامل طراحی و ساخت سامانه کمک ناوبری بصری (روشنایی باند) و طراحی و ساخت پنج دستگاه برج سیار مراقبت پرواز امضا و نیز توافقنامه‌های تحقیق، طراحی و ساخت سامانه کمک ناوبری فاصله یاب (DME) و طراحی و ساخت سامانه رادار ثانویه پیشرفته (MSSR) در مجموع به ارزش بیش از ۱۶۰۰ میلیارد ریال به صورت مشترک میان شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، دانشگاه صنعتی اصفهان، جهاددانشگاهی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، شرکت صنایع الکترونیک شیراز (صا ایران) و شرکت صنایع مخابرات صا ایران (صما) با نظارت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.

خبر در حال تکمیل است…

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید