امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 319328 |
تاریخ انتشار : 11 آبان 1398 - 8:49 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر یک فعال حوزه کار از وزارت علوم خواست بر اساس تخصص‌هایی که بازار به آنها نیاز دارد رشته‌های دانشگاهی را تعریف کند و آینده شغلی فارغ التحصیلان را درنظر بگیرد. فتح اله بیات در گفت‌وگو با صلح خبر، اظهار کرد: با توجه به آمار بالای فارغ التحصیلان بیکار نیازمند شناسایی […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

یک فعال حوزه کار از وزارت علوم خواست بر اساس تخصص‌هایی که بازار به آنها نیاز دارد رشته‌های دانشگاهی را تعریف کند و آینده شغلی فارغ التحصیلان را درنظر بگیرد.

فتح اله بیات در گفت‌وگو با صلح خبر، اظهار کرد: با توجه به آمار بالای فارغ التحصیلان بیکار نیازمند شناسایی رشته‌های پر تقاضا در بازار کار و تربیت دانشجویان بر مبنای این رشته‌ها هستیم.

وی افزود: بسیاری از جوانان تحصیل کرده که دارای مدرک دانشگاهی هستند یا تخصصی گرفته‌اند انتظار دارند برایشان کار ایجاد شود و ما نمی‌توانیم تنها به دانشگاه رفتن آنها فکر کنیم و بازار کاری برایشان متصور نباشیم.

این فعال حوزه کار با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی برای آینده شغلی جوانان گفت:آموزش و پرورش و وزارت علوم باید بنشینند در مورد آینده تحصیلی و شغلی دانش آموزان و دانشجویان به همفکری برسند و جوانان را به سمت نیازهای بازار سوق دهند.

بیات در پایان تشکیل و راه‌اندازی کارگاه‌های آموزشی برای شناسایی فضای کسب و کار و ارائه آموزش‌های منطبق با نیاز بازار به دانشجویان را خواستار شد.

به گزارش صلح خبر، ‌ بر اساس آمارها بیش از سه میلیون بیکار در کشور وجود دارد و سالانه ۸۰۰ هزار نفر نیروی متقاضی کار جدید به این آمار افزوده و وارد بازار کار می‌شوند که بر این اساس فراهم کردن فرصت‌های شغلی مناسب برای جوانان جویای کار و تحصیلکردگان دانشگاهی امری ضروری به شمار می‌رود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید