امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 350800 |
تاریخ انتشار : 13 فروردین 1399 - 14:24 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر یادمان طلائیه معراج و میعادگاه شهیدان بسیاری از جمله شهید ابراهیم همت و شهید حمید باکری در دوران دفاع مقدس است که هر ساله میزبان زائران و عاشقان شهداست. به گزارش صلح خبر، شیوع ویروس کرونا امسال باعث شد تا عملیات بزرگ فرهنگی راهیان نور همچون دیگر فعالیت‎ها و […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

یادمان طلائیه معراج و میعادگاه شهیدان بسیاری از جمله شهید ابراهیم همت و شهید حمید باکری در دوران دفاع مقدس است که هر ساله میزبان زائران و عاشقان شهداست.

به گزارش صلح خبر، شیوع ویروس کرونا امسال باعث شد تا عملیات بزرگ فرهنگی راهیان نور همچون دیگر فعالیت‎ها و برنامه‌های کشور لغو شود. با این وجود دل‌های مشتاق و زائران حقیقی شهدا به دنبال راهی برای زیارت معنوی شهدا اقدامات خوبی را برای زیارت مجازی فراهم کرده‌اند.

یادمان‌های دفاع مقدس اگرچه این روزها خالی از زائر هستند اما مردم زیادی سال خود را با خاطره حضور در یادمان‌های عملیاتی نو کردند. لحظات نابی که در خاطره همه زائران راهیان نور به روشنی می‌ماند و خواهد ماند. از جمله اقدامات برای فراهم کردن امکان زیارت مجازی، تهیه تصاویر و فیلم‌های هوایی از سوی مرکز هنری رسانه‌ای «راوی» از یادمان‌‎های مختلف است که مخاطبان را برای چند دقیقه زائر مناطق عملیاتی می‌کند. یکی از این نقاط یادمان طلائیه است که تصاویر هوایی این یادمان را در ادامه می‎بینید.

جست‌وجو مجازی گوهر ناب شهیدان در طلائیه/ محل عروج فرماندهان شهید

طلائیه را در خوزستان به نام «طلیه» می‌شناسند. این منطقه در غرب این استان در دهستان بنی‌صالح هویزه واقع شده است که از سمت جنوب و غرب با کشور عراق، همسایه است.

طلائیه با آغاز جنگ تحمیلی در شهریور سال ۵۹ توسط نیروهای عراق اشغال شد و تا پایان جنگ در اختیار عراق باقی‌ ماند. از این‌رو این منطقه از محورهای اصلی حمله عراق در سال ۵۹ برای پیشروی به‌سمت حمیدیه و اهواز بود و نیروهای عراقی بیشترین موانع و استحکامات خود را در این منطقه ایجاد کردند.

منطقه طلائیه در ۲۲ اسفند سال ۶۲ مهم‌ترین محور عملیاتی خیبر به فرماندهی مشترک سپاه و ارتش بود که با هدف انهدام نیروهای سپاه سوم ارتش بعثی در این منطقه آغاز شد. همچنین این منطقه در سال ۶۳ شاهد عملیات بدر بود که با هدف ادامه انهدام نیروهای ارتش عراق به‌صورت گسترده به فرماندهی سپاه انجام شد.

فرماندهانی همچون ابراهیم همت، حمید باکری و … در این منطقه عملیاتی به شهادت رسیدند.

بعد از جنگ، مقری برای تفحص پیکر مطهر شهدا در طلائیه دایر شد. در یکی از نقاط این منطقه تعداد زیادی از شهدای دفاع مقدس کشف شدند که در آن محل حسینیه‌ای به نام حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) بنا شد که هم‌اکنون به عنوان زیارتگاهی معروف در مناطق عملیاتی جنوب شناخته شده است.

در حال حاضر بسیاری از سنگرها و موانعی که به‌عنوان استحکامات توسط نیروهای عراقی در منطقه طلائیه ایجاد شده بود، همچنان باقی مانده است. انواع دژ، میادین مین، تله‌های انفجاری، سنگرهای بتنی، موانع خورشیدی و سیم خاردار از نقاط مهم طلائیه هستند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید