امروز: دوشنبه, ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 16 شوال 1446 | 2025-04-14
کد خبر: 282828 |
تاریخ انتشار : 08 خرداد 1398 - 16:35 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر پزشکان در مطالعات جدید خود به بررسی اثربخشی تکنیک ماساژ در درمان رفلاکس معده پرداختند. به گزارش صلح خبر، بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد ماساژ بافت‌های پیوندی اطراف پرده دیافراگم می‌تواند به طور چشمگیری رفلاکس معده را در مبتلایان به بیماری بازگشت اسید به مری (ترش کردن) کاهش دهد. در دوره‌ای […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

پزشکان در مطالعات جدید خود به بررسی اثربخشی تکنیک ماساژ در درمان رفلاکس معده پرداختند.

به گزارش صلح خبر، بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد ماساژ بافت‌های پیوندی اطراف پرده دیافراگم می‌تواند به طور چشمگیری رفلاکس معده را در مبتلایان به بیماری بازگشت اسید به مری (ترش کردن) کاهش دهد.

در دوره‌ای که مقاومت به داروهای آنتی‌بیوتیک و اعتیاد به مخدرها افزایش پیدا کرده یافتن جایگزین‌های دارویی برای محققان، پزشکان و عموم مردم اهمیت بیشتری پیدا کرده‌ است.

به تازگی گروهی از محققان اسپانیایی به بررسی روشی در درمان بیماری بازگشت اسید به مری پرداختند که در آن نیازی به مصرف دارو نیست. محققان به مطالعه روی مبتلایان به بیماری بازگشت اسید به مری متمرکز شدند.    

رفلاکس معده زمانی اتفاق می‌افتد که محتویات معده به سمت مری هدایت می‌شوند. در این شرایط فرد احساس سوزش ناخوشایندی را تجربه می‌کند که بسیاری از افراد آن را ترش کردن می‌نامند. در حال حاضر استفاده طولانی مدت از گروهی داروها موسوم به مهارکننده‌های پروتون پمپ (PPI) از گزینه‌های درمانی این بیماری است. اگرچه، این داروها اثربخش هستند اما در برخی افراد با عوارض جانبی همراه است و می تواند خطر بیماری مزمن کلیوی را در آنان افزایش دهد.

در این بررسی محققان به اثربخشی نوعی ماساژ موسوم به”ماساژ آزادسازی میوفاسیال” (MFR) در تسکین علائم بیماری بازگشت اسید به مری پرداختند. درمانگر در ماساژ MFR روی نیام یا فاسیا (Fascia) تمرکز می‌شود. فاسیا لایه پرده‌مانندی از جنس بافت همبند است که ماهیچه‌ها را از هم جدا نموده یا گروه‌های ماهیچه‌ای را در جای خود ثابت نگه می‌دارد.

محققان اثربخشی این نوع ماساژ را با اعمال روی ماهیچه دیافراگم ۳۰ فرد ۱۸ تا ۸۰ ساله مبتلا به رفلاکس معده بررسی کردند. بررسی‌ها نشان داد ماساژ MFR با بهبود علائم بیماری در این افراد همراه بوده همچنین موجب شده میزان کمتری از داروهای مهارکننده‌های پروتون پمپ دریافت کنند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، به گفته محققان بررسی فوق در سطح محدودی انجام شده و لازم است در آزمایشات دیگری تاثیر این روش درمانی در تعداد افراد بیشتری مورد بررسی قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید