امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 313173 |
تاریخ انتشار : 14 مهر 1398 - 1:53 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر یک هنرور و مدرس دانشگاه بر این باور است که برخی از گالری‌ها فقط اسمشان گالری است و عملا کار گالری را انجام نمی‌دهند؛ در واقع صرفا مکانی برای نمایش آثار هستند و چون باید از آن مکان پول دربیاورند، از هنرور پول دریافت می‌کنند. بهنام کامرانی، هنرور هنرهای تصویری و مدرس دانشگاه که […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

یک هنرور و مدرس دانشگاه بر این باور است که برخی از گالری‌ها فقط اسمشان گالری است و عملا کار گالری را انجام نمی‌دهند؛ در واقع صرفا مکانی برای نمایش آثار هستند و چون باید از آن مکان پول دربیاورند، از هنرور پول دریافت می‌کنند.

بهنام کامرانی، هنرور هنرهای تصویری و مدرس دانشگاه که کیوریتوری برخی از نمایشگاه‌های هنری را نیز بر عهده دارد، در گفت‌وگو با صلح خبر درباره نحوه تعامل گالری‌ها با هنروران جوان و تازه‌کار اظهار کرد: قطعاً حمایت از هنروران جوان وظیفه گالری‌هاست، ولی نه هر گالری. به طور کلی هدف و رسالت برخی از گالری‌ها در معرفی استعدادهای تازه تعریف شده است یا اینکه گالری‌های دانشجویی هستند و اغلب آثار هنروران جوان را به نمایش می‌گذارند.

او در ادامه درباره اینکه برخی از گالری‌ها برای برگزاری نمایشگاه از هنروران جوان ورودی دریافت می‌کنند، خاطرنشان کرد: برخی از گالری‌ها فقط اسمشان گالری است و عملا کار گالری را انجام نمی‌دهند. در واقع صرفا مکانی برای نمایش آثار هستند و چون باید از آن مکان پول دربیاورند، از هنرور پول دریافت می‌کنند. البته باید به این نکته نیز توجه داشت که به هر حال دریافت هزینه از سوی هنرور بر اساس یک توافق دوطرفه صورت می‌گیرد.

این استاد دانشگاه اعلام نمود: اما به طور کلی مرسوم است که گالری‌ها باید برای معرفی هنرور جوان تلاش بکنند، قیمت آثار هنرور را ارتقاء  و در رویدادهای بین‌المللی شرکت بدهند؛ در واقع اگر یک گالری خبره باشد، باید بتواند این خدمات را ارائه دهد. البته این جریان کاملا دو طرفه است و طبیعتا اگر هنرمندی موفق شود، گالری هم سود بیشتر خواهند برد. 

کامرانی یادآور شد: برخی از گالری‌ها در خارج از کشور هنروران خوب و جوان را شناسایی و آنها را در یک بازار قدرتمند معرفی می‌کنند. به طور کلی در کشورهای دیگر علاوه بر گالری‌ها نهادهایی هستند که آثار هنروران پیشرو را شناسایی و هنرور را به بازارهای جهانی معرفی می‌کنند. این کار در ایران اغلب توسط کیوریتورها و استادان دانشگاه انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید