تنها چند روز پس از اینکه جو بایدن تحریمهایی مرتبط با حقوق بشر علیه کره شمالی اعمال کرد، آنتونی بلینکن گفت که آمریکا بهدنبال “دیپلماسی جدی و پایدار” با این “کشور خودکامه” است. به گزارش صلح خبر، به نقل از پایگاه بیزینس اینسایدر، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا همزمان با سخنرانی خود خطاب به […]
تنها چند روز پس از اینکه جو بایدن تحریمهایی مرتبط با حقوق بشر علیه کره شمالی اعمال کرد، آنتونی بلینکن گفت که آمریکا بهدنبال “دیپلماسی جدی و پایدار” با این “کشور خودکامه” است.
به گزارش صلح خبر، به نقل از پایگاه بیزینس اینسایدر، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا همزمان با سخنرانی خود خطاب به رهبران محلی در دانشگاه اندونزی در جاکارتا، افزود که با اینحال “هدف نهایی” آمریکا همچنان خلعسلاح هستهای شبه جزیره کره است.
همزمان با صحبتهای بلینکن درخصوص اینکه آمریکا چگونه میخواهد امنیت را در منطقه هند-آرام تقویت کند، وی مسئله “توانایی سلاح هستهای” کره شمالی را برجسته کرد.
وی افزود: ما با متحدان و شرکایمان پیرامون تهدیدی که توسط برنامههای هستهای “جمهوری دموکراتیک خلق کره” ایجاد شده است از طریق رویکردی مفید همکاری خواهیم داشت و درعین حال بازدارندگیمان را نیز تقویت میکنیم.
بلینکن نشست ماه نوامبر بین جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین را یادآور شد؛ هنگامی که بایدن اظهار کرد که چین و آمریکا باید اطمینان حاصل کنند تا “رقابت” بین این دو کشور منجر به “درگیری” نشود.
بلینکن گفت: ما چنین مسئولیتی را با “جدیت تمام” بهعهده میگیریم؛ زیرا شکست در چنین چیزی برای همه ما “فاجعه آمیز” خواهد بود.
وی همچنین افزود که آمریکا دهههاست که به “حفظ صلح” در منطقه هند-آرام کمک کرده است و آمریکا با تقویت نقاط قوتش به روند چنین اهداف و اقداماتی ادامه خواهد داد.
بلینکن خاطرنشان کرد: ما خواستار درگیری در منطقه هند-آرام نیستیم.
در ماه مه، بلینکن اظهار کرد که آمریکا نسبت به مشارکت و تعامل دیپلماتیکی با کره شمالی آماده است و این “رژیم کیم جونگ اون”، رهبر کره شمالی، است که باید تصمیم بگیرد آیا میخواهد به آمریکا پاسخ مثبت بدهد یا خیر.
بلینکن همان موقع گفت: امیدوارم کره شمالی از فرصت برای مشارکت و تعامل دیپلماتیک استفاده کند و بررسی کند آیا راههایی برای حرکت به سمت هدف “خلع سلاح هستهای” شبه جزیره کره وجود دارد یا خیر.
از آن موقع بهبعد، هم آمریکا و هم کره شمالی یکدیگر را بهعلت ایجاد “ناامنی” در شبه جزیره کره مقصر میدانند؛ در اصل بلینکن درخصوص آزمایشهای موشک توسط کره شمالی ابراز نگرانی میکند و کیم، آمریکا را به “ایجاد تنش” در منطقه متهم میکند.
انتهای پیام