امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 256026 |
تاریخ انتشار : 20 بهمن 1397 - 12:45 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر نفت‌خام هفته گذشته برای چهارمین بار در بورس عرضه شد و درحالی برای دومین بار بدون مشتری ماند که نفتی‌ها از افزایش مراجعان برای مذاکره خرید نفت خام در بورس خبر می‌دهند و می‌گویند بزرگ‌ترین چالش خریداران، نقل و انتقال پول است. به گزارش صلح خبر، ۱۵ بهمن‌ماه یک […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

نفت‌خام هفته گذشته برای چهارمین بار در بورس عرضه شد و درحالی برای دومین بار بدون مشتری ماند که نفتی‌ها از افزایش مراجعان برای مذاکره خرید نفت خام در بورس خبر می‌دهند و می‌گویند بزرگ‌ترین چالش خریداران، نقل و انتقال پول است.

به گزارش صلح خبر، ۱۵ بهمن‌ماه یک میلیون بشکه نفت خام سبک شرکت ملی نفت ایران در بازار فیزیکی رینگ بین‌الملل بورس انرژی عرضه شد اما در نهایت نفت خام سبک ایران برای دومین بار پیاپی در رینگ بین‌الملل بورس انرژی بدون مشتری باقی ماند. این اتفاق درحالی افتاد که نفتی‌ها از بالا رفتن حجم تقاضای خرید نفت در بورس و همچنین افزایش مذاکرات خبر داده و ابراز امیدواری کرده‌اند این اتفاق به مرور روی روال افتاده و نفت در بورس به فروش برسد.

بالا رفتن حجم متقاضیان

در این راستا، امیرحسین تبیانیان، نماینده شرکت ملی نفت ایران در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به سبک جدید عرضه نفت خام در بورس در مرحله سوم که اول بهمن‌ماه صورت گرفت، اظهار کرد: اول بهمن‌ماه که سبک جدید با شرایط جدید عرضه نفت خام در بورس آغاز شد، حجم متقاضیانی که با ما تماس گرفتند چندین برابر شد. این به این معنی است که این فرآیند در حال شناخته شدن است و فعالان این حوزه در حال آشنا شدن با آن هستند. اگر این فرآیند کارایی نداشت، دلیلی نداشت که حجم متقاضیان افزایش پیدا کند و مذاکرات ما با آنها بیشتر شود.

وی با اشاره به تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران گفت: هرچه از ماه نوامبر که تحریم‌ها آغاز شد فاصله می‌گیریم، شرایط بازاریابی سخت‌تر می‌شود. در اوایل تحریم می‌توانستیم اقدامات بیشتری انجام دهیم اما به مرور زمان شرایط سخت‌تر می‌شود. زمانی که شرایط برای شرکت ملی نفت سخت‌تر می‌شود، برای سایر خریداران نیز سخت‌ می‌شود.

نماینده شرکت ملی نفت ایران با اشاره به تسهیل‌گری‌هایی که این شرکت برای عرضه نفت خام در بورس در نظر گرفته است، اظهار کرد: یکی از این تسهیل‌گری‌ها تسویه ریالی است که بیشتر شامل خریداران داخلی می‌شود. بیشترین تسهیل‌گری که برای خریداران خارجی در نظر گرفتیم، این بود که زمان تسویه را افزایش دادیم و پیش‌پرداخت را کم کردیم. با همه این شرایط مراجعاتی که طی هفته‌های اخیر داشتیم روند صعودی داشته و مذاکرات متعددی داشتیم.

تبیانیان با تاکید بر اینکه وظیفه وزارت نفت عرضه مستمر نفت خام در بورس است، افزود: متقاضیانی که اخیراً به شرکت ملی نفت مراجعه کرده‌اند عمدتاً خارجی بودند. برخی مستقیماً و برخی هم از طریق کارگزاران مراجعه و مذاکره کردند.

نحوه نقل و انتقال پول، مهم‌ترین محور مذاکرات

وی در مورد مهم‌ترین محور مذاکرات توضیح داد: نکته اصلی در مذاکرات بازاریابی و فروش نیست، زیرا کسی که وارد مذاکره می‌شود از فروش مطمئن است. عمده صحبت‌ها درمورد نقل و انتقال وجوه است. مکانیزم ما شفاف است. شش درصد پیش پرداخت و ۱۴ درصد نقدینگی دارد و ۸۰ درصد هم می‌تواند نقدی باشد یا اعتباری. مکانیزم انتقال وجوه برای طرف‌های خارجی ما جدی است. ما از مشتری خارجی انتظار داریم شش درصد پیش پرداخت را ریالی واریز کند. در واقع از کسی انتظار داریم که تا کنون یک ریال در اختیار نداشته و چنین فضایی را تجربه نکرده است. این فرد باید مطمئن باشد که مکانیزم واقعی است تا عددی که بابت پیش پرداخت است را تبدیل کرده و اقدام به معامله کند.

نماینده شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: از طرف دیگر یک میلیون بشکه حدود ۵۰ میلیون دلار قیمت دارد. فرد باید قادر باشد کل پول را جا به جا کند تا ضمانت خود را اجرا کرده و ما ضمانت‌نامه‌هایش را آزاد کنیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید