امروز: پنجشنبه, ۶ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 25 جماد ثاني 1446 | 2024-12-26
کد خبر: 541797 |
تاریخ انتشار : 27 فروردین 1403 - 12:05 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر/خوزستان یک پیشکسوت کشتی خوزستان معتقد است بزرگان این رشته در استان خوزستان به عنوان مهد کشتی فرنگی نادیده گرفته شده‌اند و برخی افراد در هیات کشتی با استفاده از برند این رشته در استان برای خودشان موقعیت‌سازی می‌کنند. مجید قائدی از مربیان صاحب نام کشتی خوزستان و مربی سابق تیم‌ملی است که فعالیت […]

صلح خبر/خوزستان یک پیشکسوت کشتی خوزستان معتقد است بزرگان این رشته در استان خوزستان به عنوان مهد کشتی فرنگی نادیده گرفته شده‌اند و برخی افراد در هیات کشتی با استفاده از برند این رشته در استان برای خودشان موقعیت‌سازی می‌کنند.

مجید قائدی از مربیان صاحب نام کشتی خوزستان و مربی سابق تیم‌ملی است که فعالیت در رشته کشتی را از سال ۱۳۵۷ زیر نظر محمد رمضان‌زاده در اهواز آغاز کرد. اگر چه اوج فعالیت او در بخش قهرمانی در سال‌های جنگ تحمیلی بود اما هرگز از رسیدن به موفقیت بازنماند. در همان سال‌ها همزمان با فعالیت در این رشته به عنوان کشتی‌گیر، در کلاس‌های مربیگری نیز شرکت کرد و با کسب این مدرک و تجربه در کنار بزرگان این رشته به یک مربی کاربلد تبدیل شد. مربی که به همراه تیم‌ملی نیز افتخاراتی برای خوزستان و ایران کسب کرد.

به گزارش صلح خبر، این استخوان خورد کرده کشتی خوزستان و کشور و از مدیران ورزش شرکت فولاد کاویان، معتقد است که مدت‌هاست بزرگان این رشته در استان نادیده گرفته شده‌اند و افرادی در هیات کشتی از حذف بزرگان این رشته خوشحال هستند و به ناحق پیشکسوتان کشتی خوزستان را در فدراسیون تخریب می‌کنند. البته او به این موضوع نیز اشاره داشت که اختلاف بین مدیرکل ورزش استان و فدراسیون که نشات گرفته از درون هیات کشتی خوزستان است، باعث تغییر نگاه فدراسیون به استفاده از بزرگان و مربیان این استان شده است.

بزرگان کشتی خوزستان با کینه‌توزی حذف‌ شده‌اند/ هیات بین بنی‌تمیم و دبیر اختلاف ایجاد کرده است

در ادامه گفت و گوی صلح خبر را مجید قائدی از پیشکسوتان کشتی خوزستان می‌خوانید:

*آقای قائدی معرفی از خودتان داشته باشید.

کشتی را از سال ۵۷ زیر نظر زنده‌یاد پهلوان محمد رمضان‌زاده در سالن تختی اهواز شروع کردم و یکی از مشوق‌های اصلی من سید حسین افقه از بچه محله‌های قدیمی ما در آخرآسفالت اهوتز بود که خودش هم قهرمان کشتی خوزستان بود و من را برای فعالیت در این رشته باتوجه به جثه و فیزیک بدنی ام، به زنده یاد رمضان‌زاده معرفی کرد و من کارم را زیر نظر او شروع کردم و در ادامه نیز موفق به کشب عنوان قهرمانی جوانان و بزرگسالان کشتی آزاد و فرنگی خوزستان و نیز قهرمان آموزشگاه‌های استان و کشور شدم. همچنین نایب قهرمانی کشتی بزرگسالان در رشته کشتی فرنگی کشور و سه دور عضویت در تیم ملی در مسابقات بین‌المللی و قهرمان ارتش‌های ایران را نیز در کارنامه دارم. البته دوره جوانی و رشد من در رشته کشتی با دوران جنگ همزمان بود و در آن برهه مسابقات کمتری برگزار می‌شد. ضمن این که سالن کشتی ما در ورزشگاه تختی اهواز به بیمارستان اورژانسی تبدیل شده بود و در اوج جنگ نیز کلا سالن‌ها تعطیل شد و تمام اماکن ورزشی به بیمارستان تبدیل شدند.

*شما در مربیگری هم جزو مربیان کاربلد کشتی خوزستان هستید. از ورود خود به این عرصه هم توضیح بدهید.

در حالی که هنوز به عنوان ورزشکار فعالیت داشتم، کلاس مربیگری را زیر نظر استاد ایرج کاهیرده و زنده‌یاد محمد رمضان‌زاده سپری کردم و سال‌ها به عنوان کمک مربی محمد رمضان‌زاده در سالن تختی اهواز و سالن شهید بابک معتمد اهواز فعالیت داشتم. در رشد و توسعه کشتی و امر شاگردسازی با تحویل شاگردان زیاد در سطح استان و تمامی رده‌های سنی تیم ملی کشتی فرنگی انجام وظیفه کردم و در تمامی رده‌ های سنی نیز سرمربی تیم منتخب کشتی فرنگی خوزستان بودم و اولین حضورم به عنوان مربی تیم‌ملی امیدها در مسابقات جهانی ۱۹۹۵ بود که همراه با کسب مقام سومی جهان بود. ضمن این که سال‌های سال به عنوان مربی تیم‌ملی در رده‌های سنی مختلف در مسابقات آسیایی و بین‌المللی حضوری فعال و با کسب افتخار برای کشتی کشور، انجام وظیفه کردم و در مسابقات بین‌المللی و آسیایی ترکیه، رومانی، اسپانیا، ازبکستان و تایلند حضور داشتم.

همچنین به عنوان سرمربی کشتی باشگاه‌های ملی حفاری، گروه ملی صنعتی ایران و فولاد خوزستان فعالیت کردم و در مسابقات باشگاه‌های آسیا و اقیانوسیه نیز شرکت داشتم. همچنین به عنوان سرمربی در باشگاه های ملی حفاری و باشگاه فولاد اکسین در مسابقات لیگ برتر و دسته یک با کسب مقام قهرمانی حضوری فعال داشتم و با آوردن اسپانسر مطرح در کشتی خوزستان و کشور در حد توان انجام وظیفه کردم. مدرک مربیگری درجه یک فدراسیون کشور و مدارک مربیگری بین‌المللی را زیر نظر فدراسیون جهانی کشتی فیلا در کشور فنلاند به دست آوردم.

*از کشتی خوزستان در سال‌های قبل بگویید.

در سال ۷۰ رشد کشتی اهواز و خوزستان آغاز شد و با حضور آقای ممتازان در هیات کشتی خوزستان شرایط بهتر شد و می توانم بگویم او مدیر بی تکرار برای کشتی خوزستان و ورزش است. او کار خود را با تهیه تشک کشتی و ارتباط با شرکت ها برای رسیدگی به کشتی خوزستان آغاز کرد. ضمن این که از تجربیات استخوان خورد کرده های کشتی خوزستان و کشور استفاده کرد. موضوعی که دقیقا برعکس آن را در هیات فعلی کشتی خوزستان شاهد هستیم. او حتی در ادامه اقدام به ساخت خانه کشتی در اهواز داشت. البته پیش از آن نیز سالن کشتی ما در اهواز بود و ای کاش آن سالن را که ورزشکارساز بود را از دست نمی دادیم. به هر حال در آن مقطع به آقای ممتازان کمک داشتیم و برای رشد کشتی خوزستان بیش از پیش تلاش کردیم و هدف گذاری آقای ممتازان این بود که برای گرفتن مدال های آسیایی، جهانی و المپیک تلاش کنیم و در دراز مدت به مدال المپیک برسیم.

بزرگان کشتی خوزستان با کینه‌توزی حذف‌ شده‌اند/ هیات بین بنی‌تمیم و دبیر اختلاف ایجاد کرده است

*از کشتی اهواز و علت افت آن نیز بگویید.

در گذشته در سالن کشتی تختی اهواز تمرین می کردیم که آقای ممتازان این سالن را به رشته های دیگر دادند و خانه کشتی شماره یک اهواز که در مجموعه ورزشی قدس در اختیار کشتی اهواز قرار گرفت. این خانه کشتی به نام مرحوم رمضان زاده بوده و مستندات آن نیز موجود است اما اکنون این سالن توسط هیات کشتی خوزستان تصرف شده و نبود سالن برای فعالیت کشتی اهواز از جمله دلایل افت کشتی مرکز استان است. ضمن این که انتخاب مربیان و سانس های فعالیت را هیات کشتی خوزستان انجام می دهد که سلیقه‌ای و رفاقتی است و آمار نشان می دهد نسبت به سال های قبل کشتی اهواز افت کرده است. بعد از آقایی ممتازان نیز دوستانی در هیات کشتی خوزستان مشغول فعالیت شدند که خودشان چالش‌هایی را به وجود آوردند و این مهم نیز در افت کشتی اهواز تاثیر داشت. به جرات می توانم بگویم این افراد اشتباهی آمدند و کار آن ها اقتصادی بوده است، نه فعالیت در سطح اول کشتی خوزستان. البته در این زمینه اداره کل ورزش و جوانان خوزستان هم در مدیریت های مختلف مقصر بوده است. حتی اگر اعتراضی هم صورت می گرفت با محرومیت افراد با آن ها برخورد می کردند که خودم نیز در همین زمینه آسیب دیده ام. به هر حال باید فکری به حال کشتی پر از استعداد اهواز شود. جالب است پولی که به عنوان شهریه از کشتی گیر اهوازی گرفته می شود، باید برای کشتی اهواز هزینه شود اما این گونه نیست. معتقدم رییس فعلی هیات کشتی خوزستان به صرف این که کمک اقتصادی به کشتی استان شود، انتخاب شد چون نه ورزشکار بوده و نه در بخش مدیریتی فعالیت شاخصی داشته است ولی هنوز اقدانم خاصی ندیده ایم. این در حالی است که آقای دبیر رییس فدراسیون در بحث زیرساخت ها تلاش زیادی داشته و خوابگاه های ورزشی در حد هتل ۵ ستاره برای قهرمانان درست کرده است. او احترام و علاقه خاصی هم به کشتی خوزستان دارد و مدیران ما نیز باید تعامل و رایزنی های لازم را با رییس فدراسیون داشته باشند.

*یکی از مواردی که طی روزهای گذشته حرف و حدیث زیادی داشت، همراهی نکردن مربی از خوزستان در کنار تیم‌ملی کشتی فرنگی به قهرمانی آسیا در قرقیزستان است. به نظر شما چرا این اتفاق رقم خورد؟

بیش از ۵۰ درصد نفرات تیم ملی در مسابقات اخیر آسیایی قرقیزستان ( در وزن ۵۵ کیلوگرم پویا دادمرز،در وزن ۶۳ کیلوگرم ایمان محمدی، در وزن ۶۷ کیلوگرم سعید اسمعیلی، در وزن ۸۲ کیلوگرم گرمسیری و در وزن ۱۳۰ کیلوگرم امین میرزازاده)، خوزستانی هستند ولی هیچ کدام از مربیان زحمتکش و پرتلاش خوزستانی در بین افراد اعزامی به مسابقات نیستند و حتی در این سال ها هیچ وقتی از مربیان خوزستانی به عنوان سرمربی در تیم های ملی رده های سنی مختلف کشتی فرنگی استفاده نشده است. موضوع مهمی که باید به صورت جدی با درخواست کتبی از طرف هیات و اداره‌کل ورزش خوزستان پیگیری و دنبال می شد. حداقل در مسابقات قبلی یک مربی از خوزستان به همراه تیم ملی بزرگسالان اعزام می‌شد اما در قهرمانی آسیا قرقیزستان همان یک مربی را هم نداریم.

هیات کشتی خوزستان هیچ تلاشی در این زمینه نداشت و فقط شاهد اعزام خود رییس هیات به عنوان سرپرست تیم ملی به رویدادهای مختلف بوده ایم. در حالی که کار مسئولان امر در کشتی خوزستان این نیست که از برند کشتی استان برای خودشان موقعیت درست کنند، بلکه باید از برند کشتی خوزستان استفاده کرده و با توجه به این که مربیان زیادی در استان داریم که کاربلد و تحصیلکرده هستند، آن‌ها به تیم ملی برسند. به هر حال وقتی هیات روی مربیان خوزستان چشم می بندد، فدراسیون هم می گوید وقتی این ها در خوزستان با هم درگیر هستند، من چرا باید کاری کنم. چطور مربیان سازنده خوزستان می توانند کشتی گیر به تیم ملی تحویل دهند اما نمی توانند سرمربی یا مربی تیم ملی باشند؟ متاسفانه هیچ زمانی به ما اجازه ندادند پای مان در فدراسیون باز شود. اکنون هم فقط یک نفر برای کشتی خوزستان تصمیم می‌گیرد و وقتی فدراسیون ببیند ارکان هیات کشتی خوزستان از چه افرادی تشکیل شده است و برای استخوان خورد کرده های کشتی استان اهمیتی قائل نمی شوند، آن ها هم چشم خود را روی کشتی استان و مربیان سازنده آن می بندند.

به هر حال با توجه به شرایط ممتاز کشتی فرنگی خوزستان در سطح کشور و با عنایت به علاقه‌مندی که آقای دبیر رییس محترم فدراسیون به کشتی خوزستان دارند باید تلاش و رایزنی شود که خوزستان در یکی از رده‌های سنی سرمربی داشته باشد. این را در گذشته نیز گفته ام و باز بر حسب وظیفه خودم به عنوان یک قدیمی و ریش سفید کشتی خوزستان و کشور می‌گویم باید به صورت دوستانه از طریق اداره‌کل ورزش و هیات کشتی و حتی پیگیری استاندار محترم خوزستان، موضوع تعیین یک سرمربی از خوزستان پیگیری و دنبال شود.

بزرگان کشتی خوزستان با کینه‌توزی حذف‌ شده‌اند/ هیات بین بنی‌تمیم و دبیر اختلاف ایجاد کرده است

*پس معتقدید که مربیان کشتی خوزستان نادیده گرفته شده‌اند؟

در مورد کشتی خوزستان به خصوص در رشته فرنگی باید بگویم حتی در زمان هشت سال جنگ تحمیلی به همت و تلاش و زحمات بزرگمردان بی‌تکرار کشتی خوزستان همیشه در تمامی رده‌های سنی بیش از ۵۰ درصد اعضای تیم‌ ملی در اوزان مختلف اعزامی به مسابقات آسیایی، جهانی و بین‌المللی از دلاورمردان و قهرمانان ملی‌پوش خوزستان بوده و هستند و به حق کشتی فرنگی خوزستان یکی از قطب‌های اصلی فرنگی کشور است که این حاصل تلاش و درایت و مدیریت عزیزانی چون استاد ایرج کاهیرده، زنده‌یاد محمد رمضان‌زاده، ایرج خسروکیانی، زنده‌یاد هاشمی و زنده‌یاد فعلی‌پور، زنده‌یاد جهانگیر دلپسند، احمد منیا، سید کاظم عفوری، جودی، برادران قصاب، برادران کاکاحاجی، مصطفی کیایی، زنده‌یاد غلامعلی کبابی، برادران رضاییان، برادران اسفندیاری (قلاوند)، کیانوش دارش، پرویز زیدوند، آرش دوستی، لقمان رضایی، حبیب زندی، اسکندر عسیوند، سیامک قیطاسی، مرعشیان، بویری، عادل مظفری، برادران رحیمی، کریم‌زاده، کفایی، نیکونهاد حسینی، غلامرضا قیطاسی، سیداحمد کلانتر و دیگر عزیزان زحمات مدیران بی‌همتا چون ایرج کاهیرده و آقای رسول ممتازان است. تلاش هایی که باعث شده اکنون  کشتی فرنگی خوزستان در کشور و آسیا و حتی مسابقات جهانی مطرح بوده و باشد اما اکنون متولیان هیات کشتی استان به جای اینکه مربیان سازنده و بزرگان کشتی خوزستان را در سطح کشور ببینند و با ارکان فدراسیون رایزنی داشته کنند، بازهم تاکید می کنم بیشتر به دنبال مطرح کردن خود و پیدا کردن جایگاه سیاسی و اقتصادی از نام و برند کشتی خوزستان برای خود بوده و هستند، این در صورتی است که بزرگان گمنام خوزستان که در گرمای ۷۰ درجه خوزستان با خون دل خوردن باعث رشد و توسعه کشتی شده اند، حذف شده و می‌شوند.

می خواهم بدانم بزرگان و پیشکسوتان و قهرمانان مطرح تیم‌ملی و افراد تحصیل کرده چون کیانوش دارش،‌ آرش دوستی، بابک کریم‌زاده، پرویز زیدوند، کریم کاکاحاجی، ناقوسی و سید حسین مرعشیان کجا هستند؟ متأسفانه این بزرگان با نظر شخصی و کینه‌توزانه حذف شده اند. در هیچ قسمتی از ارکان فدراسیون و هیات کشتی هیچ کدام از بزرگان و پیشکسوتان و قهرمانان واقعی که عمر و جوانی خود را برای سربلندی کشتی خوزستان و کشور قرار داده اند، مسئولیتی نداشته و ندارند و این فقط و فقط نشان بی‌درایتی و ناتوانی هیات کشتی استان است که فقط به دنبال مطرح کردن خود با ایجاد نفاق و تفرقه در بین جامعه کشتی و ایجاد اختلاف بین اداره‌کل ورزش (حمید بنی‌تمیم)و فدراسیون کشتی (علیرضا دبیر) هستند. متأسفانه در تیم‌های لیگ برتری کشتی خوزستان نیز تعیین مربی، سرمربی و سرپرست، با دخالت برخی افراد انجام می شود و متاسفانه حق جامعه کشتی اهواز نادیده گرفته شده است.

*نقش مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان که از گوش شکسته‌های این رشته است، چیست؟

متأسفانه شرایط در هیات کشتی خوزستان ابری و غبارآلود بوده و با حذف بزرگان به صورت کینه‌توزی شخصی و ایجاد اختلاف در بین بزرگان، اداره کل ورزش خوزستان و هیات کشتی باعث شده اند، دود این اختلاف به چشم جامعه کشتی خوزستان برود. متأسفانه سال گذشته در رده سنی نوجوانان مسابقات قهرمانی کشور مقام سوم را به دست آوردیم و در رده نونهالان نیز که در سال های گذشته از ۱۰ وزن، ۶ وزن خوزستان اول می شد، خوزستان فقط در دو وزن اولی داشت که یک افت به حساب می‌آید. ضمن این که تاکید می کنم اختلاف بین مدیرکل ورزش و رییس فدراسیون به روند و وضعیت کشتی خوزستان آسیب زده است. بنی‌تمیم گوش شکسته این رشته است اما با رفتاری که در هیات کشتی خوزستان وجود دارد، بین او و فدراسیون اختلاف ایجاد شده است. در صورتی که ارتباط و رایزنی مدیرکل ورزش خوزستان با فدراسیون می‌توانست به سود کشتی استان باشد و نمونه آن می‌توانست حضور یک سرمربی از خوزستان در یکی از تیم‌های ملی کشتی فرنگی باشد. باید بزرگان کشتی خوزستان را جمع کنند و در جلسه ای در تهران با فدراسیون صحبت کنند که مشکلی بین کشتی خوزستان و فدراسیون وجو دارد، حل شود زیرا علی رغم این همه شایستگی و کاربلدی، مربی از خوزستان به عنوان سرمربی در یکی از رده های سنی تیم ملی و ارکان فدراسیون فعالیت ندارد. تمام این قضیه به خاطر اختلافات موجود است که باعث تغییر نگاه فدراسیون به استفاده از بزرگان و مربیان این استان شده است. ضمن این که رییس هیات کشتی خوزستان نیز این به صورتی رفتار نمی‌کند که با بزرگان کشتی خوزستان ارتباط داشته باشد.

بزرگان کشتی خوزستان با کینه‌توزی حذف‌ شده‌اند/ هیات بین بنی‌تمیم و دبیر اختلاف ایجاد کرده است

*شاید جوانگرایی و تزریق خون تازه به کشتی خوزستان، هیات را مجبور به استفاده کمتر از پیشکسوتان کرده است.

این که بزرگان کشتی را با عنوان کردن بحث جوانگرایی حذف می کنند، خوب نیست. اکنون یکی مثل من در اوج تجربه است اما چرا باید از من و امثال من استفاده نشود؟ من هم به جوانگرایی اعتقاد دارم اما نه با بی حرمتی به بزرگان کشتی خوزستان و بعد هم نیشخند بزنند و بگویند ما این با تجربه ها را از کشتی خوزستان حذف کردیم. متاسفانه افرادی در هیات کشتی خوزستان از حذف بزرگان این رشته خوشحال هستند. متاسفانه به ناحق پیشکسوتان کشتی خوزستان را در فدراسیون تخریب می کنند. ما زحمت این کشتی را کشیدیم و جوانی مان را برای ارتقا، رشد و پیشرفت این رشته گذاشتیم ولی اکنون از نظر روحی به این پیشکسوتان ضربه زده اند و آن ها را خانه نشین کرده اند. دوست دارم دلیل آن را بدانم، این در حالی است که در گذشته و زمان ریاست آقای ممتازان از تجربه بزرگان و پیشکسوتان به خوبی استفاده می شد و کشتی خوزستان به آن جایگاهی که باید می رسید، رسید. فقط یک مدال المپیک کم داریم که امسال در پاریس به آن هم خواهیم رسید.

به هر حال دوستان در هیات کشتی خوزستان اگر فکر می کنند کنار گذاشتن بزرگان موفقیت است، این موفقیت را به آن ها تبریک می گویم. من هر آنچه درباره وضعیت کشتی خوزستان می گویم، فنی است. تاکید می کنم هیچ جامعه و خانه ای با بی حرمتی ماندگار نخواهد بود و مسئولان هیات کشتی بدانند بزرگ تر از آقای ممتازان و امثال او در کشتی خوزستان نبوده، نیست و نخواهد بود. مسابقات کشتی جام تختی را در اهواز برگزار کردیم اما بعد از آن از من و دیگر افراد راس کار هیچ قدردانی نشد و کاملا نادیده گرفته شدیم. حتی جلسه ای گرفته نشد تا نقاط ضعف و قوت این رقابت ها را بررسی کنند. این که فقط هزینه شود و میزبانی بگیرند، هنر نیست و باید از این میزبانی ها از فدراسیون برای کشتی خوزستان امتیاز بگیریم.

در دو سه سال گذشته مسابقات لیگ کشور در اهواز برگزار شد و متاسفانه دوستان در انتخاب سرمربیان تیم ها و حتی مدیر فنی، رفاقت برایشان در اولویت بوده است. جالب است از فردی به عنوان مدیر فنی استفاده شد که پنجمی مسابقات اهواز را هم ندارد. ضمن این که شهرستان اهواز را هم با وجود این همه بزرگ و مقام آور نادیده گرفته اند. باید حرمت بزرگانی که که کشتی خوزستان را بنا کرده اند، حفظ شود. اکنون برخی از بزرگان این رشته بیمار و خانه نشین هستند و چرا نباید هیات و اداره کل ورزش خوزستان به آن ها سرکشی کند؟ پس روح پهلوانی ورزش و رشته کشتی چه می شود؟

*یکی از دغدغه های رشته‌های مختلف ورزشی از جمله کشتی نبود سالن مناسب در مرکز استان است. نظر شما چیست؟

بله، چرا در اهواز سال ورزشی ۸ هزار نفری نداریم؟ به عنوان یک خوزستانی و پیر این رشته از مدیرکل ورزش می خواهم باتوجه به این که استاندار خوزستان هم از خانواده کشتی است طی رایزنی با او بتوانند چنین سالنی را در اهواز احداث کنند. آنچه ماندگار می ماند، ایجاد زیرساخت برای ورزش است.

بزرگان کشتی خوزستان با کینه‌توزی حذف‌ شده‌اند/ هیات بین بنی‌تمیم و دبیر اختلاف ایجاد کرده است

*در دوره مدیران مختلف در راس هیات کشتی خوزستان از توجه به کشتی آزاد نیز گفته شده است اما برخلاف صحبت‌های عنوان شده کشتی آزاد تکانی نخورده است.

نپرداختن به کشتی آزاد هم می تواند باتوجه به افت خوزستان در کشتی فرنگی در بحث پایه و زیرساخت، برای این رشته در آینده آسیب زا باشد. در گذشته آزادکاران خوبی داشتیم اما مسئولان امر در باد موفقیت های کشتی فرنگی خوابیدند و کشتی آزاد با استعدادهایش رها شده است. آوردن مربی خوب و مطرح از تهران و مازندران می تواند به رشد کشتی آزاد خوزستان کمک کند. در آزاد هم پتانسیل لازم را داریم و نباید این رشته نادیده گرفته شود.

*در پایان درباره کسب سهمیه المپیک توسط محسن نژاد و میرزازاده و شانس دو خوزستانی دیگر برای کسب این سهمیه بگویید.

کسب دو سهمیه دیگر خیلی سخت است. ضمن این که امسال مدال آوری در المپیک پاریس هم سخت است زیرا روسیه با تمام قوا می آید و از همه مهمتر نفرات دوم و سوم خود را به بحرین و ازبکستان می دهد و این نیز خطرناک است و کشتی ایران در المپیک پیش رو کار سختی برای کسب مدال دارد اما کسب مدال دور از دسترس نیست. مسئولان ورزش خوزستان هم اکنون باید به المپیکی‌های خود روحیه و انگیزه بدهد تا در شرایط مناسبی قرار بگیرند. ورزشکار نیاز به رسیدگی دارد و وقتی در شرایط خوبی قرار بگیرد، موفقیت هم حاصل می شود.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید