فردین تقیزاده، مدیر کل شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان شامگاه امروز (شنبه، ۵ شهریور) در آئین اختتامیه سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور که به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: از روز اول هدفمان از این رویداد ملی در وهله نخست رفاقت و پس از آن رقابت بود. سعی میکنیم در المپیاد چهارم در کنار هفت رشته ورزشی، رشتههای همگانی را نیز داشته باشیم تا با شور و نشاط بیشتری به دانشجویان شاهد و ایثارگر که چشم و چراغمان هستند، خدمت کنیم.
وی افزود: المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر بیش از یک دهه است که برگزار میشود و امسال پس از دو سال تعطیلی دانشگاه فکر نمیکردیم چنین استقبال گستردهای از آن شود و با شور، نشاط و همدلی دور هم جمع شویم. امسال در اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ۴ رویداد المپیاد همگانی، المپیاد قهرمانی، المپیاد شاهد و ایثارگر و المپیاد دانشجویان بینالملل انجام شد. یکی از طرحها ضیافت ملی در مشهد بود و امیدوارم ادامهدار باشد. المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز هر دو سال یکبار برگزار خواهد شد.
مدیر کل شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان ادامه داد: در نظر داریم برای فشردگی کمتر مسابقات در سالهای آینده، المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر و همگانی را با هم در سالهای زوج و المپیاد بینالملل و قهرمانی را در سالهای فرد برگزار کنیم.
تقیزاده اضافه کرد: جشنواره جایزه ملی سردار سلیمانی و جشنواره قرآنی فرهنگی شهید آوینی دو رویداد دیگر برنامهریزی شده است. همچنین در نظر داریم تا در المپیاد چهارم تیمها با آمادگی بیشتری حضور یابند. میزبانان آینده المپیادها از تجربه امسال استفاده کنند تا بتوانیم روند رو به رشدی در این مسابقات شاهد باشیم. از نزدیک تلاش و همت میزبانان این رویداد دیدیم و مسابقات را با کیفیت بسیار بالایی برگزار کردند.
همچنین مجتبی بابایی خورزوقی، دبیر کل المپیاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان در این مراسم، اظهار کرد: ۸۶۳ ورزشکار و همراه در المپیاد امسال در بخش پسران حضور یافتند. ۹۱ نفر در کادر فنی این رویداد به ما کمک کردند. همچنین ۶ داور بینالمللی نیز در جمع داوران حضور داشتند.
به گزارش صلح خبر، در رقابتهای سومین المپیاد فرهنگی – ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر، دانشگاه شهید بهشتی با کسب ۳ مدال طلا، ۸ مدال نقره و ۴ مدال برنز و با امتیاز ۱۲۷ بالاتر از سایر دانشگاههای شرکت کننده در این مسابقات ایستاد و عنوان قهرمانی المپیاد را از آن خود کرد.
دانشگاه فردوسی مشهد با کسب ۸ نشان طلا، ۳ نقره و ۱۰۹ امتیاز و دانشگاه تهران با کسب ۳ مدال طلا،۱ نقره و ۴ برنز و ۶۳ امتیاز به ترتیب دوم و سوم شدند. همچنین دانشگاههای اصفهان، علم و صنعت و خوارزمی در ردههای چهارم تا ششم قرار گرفتند.
در این رویداد بزرگ ورزش دانشجویی کشور به تفکیک رشته مقامهای اول تا سوم توسط دانشگاههای زیر کسب شد.
والیبال:
اول: دانشگاه فردوسی مشهد دوم: دانشگاه علم و صنعت سوم: دانشگاه یزد
فوتسال:
اول: دانشگاه زنجان دوم: دانشگاه شهید بهشتی، سوم: دانشگاه بیرجند
شنا:
اول: دانشگاه تهران دوم: دانشگاه علم و صنعت سوم: دانشگاه شهید بهشتی
دوومیدانی:
مقام اول: دانشگاه شهید بهشتی، مقام دوم: دانشگاه اصفهان، مقام سوم: دانشگاه فردوسی مشهد
تنیس روی میز:
اول: دانشگاه فردوسی مشهد دوم: دانشگاه بوعلی سینا همدان، سوم مشترک: دانشگاه های شهید بهشتی و گیلان
شطرنج:
ماده برق آسا: اول: دانشگاه شهید بهشتی، دوم: دانشگاه فردوسی مشهد سوم: دانشگاه تهران
ماده سریع: اول: دانشگاه فردوسی مشهد، دوم: دانشگاه شهید بهشتی سوم: دانشگاه تهران
در پایان مراسم اختتامیه در دانشگاه صنعتی اصفهان، پرچم المپیاد به دانشگاه گیلان برای میزبانی چهارمین المپیاد در سال ۱۴۰۲ واگذار شد.
انتهای پیام