امروز: سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 9 ذو القعدة 1446 | 2025-05-06
کد خبر: 285100 |
تاریخ انتشار : 18 خرداد 1398 - 16:41 | ارسال توسط :
0
7
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر دو کارگاه علمی-آموزشی به مناسبت روز جهانی دریا و اقیانوس بطور همزمان توسط محققان پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی برگزار می‌شود. به گزارش صلح خبر، دکتر بهروز ابطحی در تشریح این برنامه‌ها گفت: همزمان با روز جهانی اقیانوس‌ها، کارگاه علمی-آموزشی «اسیدی شدن اقیانوس‌ها و توسعه ظرفیت منطقه‌ای در […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

دو کارگاه علمی-آموزشی به مناسبت روز جهانی دریا و اقیانوس بطور همزمان توسط محققان پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی برگزار می‌شود.

به گزارش صلح خبر، دکتر بهروز ابطحی در تشریح این برنامه‌ها گفت: همزمان با روز جهانی اقیانوس‌ها، کارگاه علمی-آموزشی «اسیدی شدن اقیانوس‌ها و توسعه ظرفیت منطقه‌ای در مشاهدات اقیانوسی» با حضور متخصصان و علاقه‌مندان به مطالعات اقیانوس‌شناسی و با محوریت مرکز منطقه‌ای اقیانوس‌شناسی غرب آسیا تحت نظر یونسکو و با تدریس دو نفر از مدرسان کمیسیون بین دولتی اقیانوس‌شناسی از کشور آلمان به نام «کریستین اسنسی» و «کاتریناشو» و همچنین دکتر ابوالفضل صالح و دکتر مریم قائمی مدرس و اعضای هیات علمی پژوهشگاه طی امروز و فردا برگزار می‌شود.

رئیس پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی، هدف از برگزاری این کارگاه را توسعه ظرفیت و دانش کشورهای غرب آسیا در مشاهدات اقیانوسی عنوان کرد و افزود: در یکصد سال اخیر و با توسعه فعالیت‌های صنعتی با پدیده افزایش غلظت گازهای گلخانه‌ای و بویژه کربن دی اکسید در جو زمین مواجه هستیم و این افزایش، اثرات انکارناپذیری را بر ترکیب شیمیایی اقیانوس‌ها و دریاها داشته است که در نتیجه آن تنوع زیستی دریایی تحت تاثیر قرار گرفته است که شواهدی مانند سفید شدن مرجان‌ها برای آن مطرح شده است، بنابراین موضوع اسیدی شدن اقیانوس‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و آشنایی با تجربیات سایر کشورها در این زمینه برای کشورهای منطقه غرب آسیا، بسیار حائز اهمیت است.

ابطحی ضمن بیان اینکه هر ساله روز جهانی اقیانوس‌ها و دریاها با هدف یادآوری نقش‌های اساسی دریاها و اقیانوس‌ها در زندگی روزانه تک تک ساکنان کره زمین گرامی داشته می‌شود، بر افزایش آگاهی‌های عمومی پیرامون اثرات فعالیت‌های انسانی بر دریاها و ایجاد یک حرکت جمعی در بین آحاد جامعه برای مدیریت پایدار اقیانوس‌ها و دریاهای جهان تاکید کرد.

رئیس پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی همچنین به برگزاری کارگاه آموزشی «معرفی خدمات مرکز ملی داده‌های اقیانوسی و دریایی» با هدف معرفی توانمندی‌های این مرکز و بهره‌گیری از ظرفیت‌های آن در سطح ملی، در ۲۶ خردادماه جاری در پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: «مرکز ملی داده‌های اقیانوسی و دریایی» در راستای رسالت خود، دریافت و جمع‌آوری داده در سطح ملی، منطقه‌ای و بین المللی، حفظ و نگهداری طولانی مدت از داده‌ها و اطلاعات مرتبط و در دسترس قرار دادن داده‌ها برای استفاده ملی و بین‌المللی، با توسعه نرم‌افزارهای متعدد و یک سامانه تبادل داده‌ها با فرمت استاندارد، جایگاه بین‌المللی مطلوب و مفیدی را در این عرصه کسب کرده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید