امروز: پنجشنبه, ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 5 شوال 1446 | 2025-04-03
کد خبر: 350090 |
تاریخ انتشار : 09 فروردین 1399 - 20:25 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر رئیس ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد از راه‌اندازی پویش سراسری قرائت دعای فرج، به نیت تعجیل در ظهور امام عصر(عج) و رفع گرفتاری‌ها در شب نیمه شعبان خبر داد و اظهار کرد: در شرایط فعلی با توجه به شیوع ویروس کرونا، عمده فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

برگزاری پویش قرائت سراسری دعای فرج در نیمه شعبان/ فعالیت کانون‌ها در فضای مجازی ادامه می‌یابد

رئیس ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد از راه‌اندازی پویش سراسری قرائت دعای فرج، به نیت تعجیل در ظهور امام عصر(عج) و رفع گرفتاری‌ها در شب نیمه شعبان خبر داد و اظهار کرد: در شرایط فعلی با توجه به شیوع ویروس کرونا، عمده فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در بستر فضای مجازی ادامه می‌یابد.

به گزارش صلح خبر، حجت‌الاسلام و المسلمین حبیب‌رضا ارزانی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت اجتماع افراد در اماکن مختلف از جمله مساجد و بقاع متبرکه، اظهار کرد: با توجه به شرایط مذکور فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز قالب دیگری پیدا کرده و عموم برنامه‌ کانون‌ها در بستر فضای مجازی متناسب با وضعیت مذکور ادامه یافته است.
رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: سیاست ما در این ایام متمرکز بر اطلاع‌رسانی گسترده در باب پیشگیری و تبیین راهکارهای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است که در راستای تحقق این مهم، تلاش حداکثری اعضای کانون‌ها بر تولید محتوای متناسب و نشر آن در کانال‌ها و گروه‌های مجازی بوده است.
 
وی افزود: در راستای تحقق این هدف، پویش قرائت سراسری دعای فرج، در ساعت صفر عاشقی(۱۲ نیمه‌شب)  نیمه شعبان به نیت تعجیل در ظهور حضرت حجت(عج) و رفع گرفتاری و بلا از همه مردم جهان از دیگر اقداماتی است که در این ایام به همت ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور راه‌اندازی شده است.
ارزانی با اشاره به دیگر اقدامات ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در سطح فضای مجازی، به راه‌اندازی سامانه «بچه‌های مسجد» در سال گذشته اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی این سامانه را می‌توان اقدام موفقی در راستای تقویت و گسترش فعالیت‌های کانون در بستر فضای مجازی دانست، این سامانه امکان ارتباط با  ۲۵ هزار کانون و بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار عضو را در سطح فضای مجازی فراهم کرده و از سوی دیگر سبب شد فعالیت‌های مختلفی از جمله برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی و دانلود کتاب از این بستر برای اعضا فراهم شود که به‌ویژه در شرایط فعلی اقدامی قابل‌توجه در راستای ترویج فرهنگ استفاده از فضای مجازی و عمل به شعار «در خانه بمانیم» به شمار می‌رود.
وی افزود: علاوه بر این، اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور طی حرکتی خودجوش، اقدام به ضدعفونی معابر و اماکن مختلف از جمله مساجد سطح شهر، روستا و محله خود کردند که تاثیر بسزایی در پیشگیری از گسترش این بیماری دارد، همچنین تهیه و دوخت ماسک و «گان» پرستاری از دیگر فعالیت‌های جهادی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در راستای مقابله با ویروس کرونا بوده است و همچنان نیز ادامه دارد.
ارزانی تصریح کرد: از دیگر برنامه‌های سراسری که در سطح کانون‌ها شکل گرفته است، می‌توان به پویش ختم حدیث کساء برای دوری بلا و شفای مردم بیمار اشاره کرد که در فضای مجازی آغاز شده است، در این راستا کاربران فضای مجازی، اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و عموم مردم ایران اسلامی می‌توانند در این پویش شرکت کرده و به تعداد دلخواه در این پویش شرکت کنند ضمن این‌که تاکنون ۳۲ هزار و ۶۲۳ نفر در این پویش شرکت کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید