امروز: دوشنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 19 محرم 1447 | 2025-07-14
کد خبر: 322428 |
تاریخ انتشار : 25 آبان 1398 - 10:41 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر نخستین همایش کمیسیون اخلاق در حالی برگزار شد که تعدادی از مسوولان به دلیل بارش برف به این مراسم نرسیدند یا با تاخیر وارد مراسم شدند. به گزارش صلح خبر، نخستین همایش کمیسیون اخلاق در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد. مراسم قرار بود ساعت ۸ و ۳۰ […]

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر

نخستین همایش کمیسیون اخلاق در حالی برگزار شد که تعدادی از مسوولان به دلیل بارش برف به این مراسم نرسیدند یا با تاخیر وارد مراسم شدند.

به گزارش صلح خبر، نخستین همایش کمیسیون اخلاق در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد. مراسم قرار بود ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه آغاز شود اما به علت بارش برف و دیر رسیدن مسوولان با یک ساعت تاخیر آغاز شد. در نهایت بدون حضور صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک و مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش مراسم آغاز به کار کرد و البته گفته شد خودشان را به همایش می‌رسانند.  ژاله فرامرزیان ، عبدالحمید احمدی و کیکاوس سعیدی ساعت ۱۰ به مراسم رسیدند.
حسن طباطبایی رییس فدراسیون کاراته، رامین طباطبایی رییس فدراسیون بسکتبال، محمد پولادگر رییس فدراسیون کاراته، محمد شروین اسبقیان عضو کمیسیون اخلاق و رییس دفتر امور مشترک فدراسیون ها از دیگر نفرات حاضر در این همایش بودند.

*جامعه ورزش باید نماد اخلاق باشد

مصطفی پورمحمدی، وزیر پیشین دادگستری و دبیرکل جامعه روحانیت مبارز اولین سخنران این مراسم بود و گفت: نباید درگیر آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها شد. من این دستورالعمل را خواندم و دوستان کار زیاد حقوقی روی آن انجام داده‌اند اما این راه نجات ما نیست. ورزش آمده تا ارزش‌های انسانی را متجلی کند.

او ادامه داد: اگر از جامعه انتظار داریم قانون‌مدار باشیم باید ببینیم ورزش قانون‌مدار است یا نه. از مسوولان ورزش که مدیران و مربیان اخلاق اجتماعی هستند انتظار داریم  جامعه ورزشی را به شرایطی برسانند که نماد اخلاق باشد. سرمربیان و رییسان باشگاه‌ها قبل از این که به اشتباه‌ها اعتراض کنند بدانند داور نماد قانون است.

پورمحمدی هم‌چنین گفت: من معتقدم وزیر ورزش و رییس فدراسیون‌ها و رییس کمیته ملی المپیک بیش‌ترین نقش را در فرهنگ اجتماعی دارند. کجا۲۰- ۳۰ میلیون جوان را یک‌جا در اختیار دارد؟ توصیه من این است تا آن‌جا که می‌شود و تا جایی که می‌توان با توافق و صلح خبر کار را پیش ببرید و خودتان را گیر آیین دادرسی نیندازید.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید